Traditionel Stor Runde Blomsterkrukke Bk-7009

Specifikation af udendørs traditionelle store runde bambus fiber blomsterkrukke, φ360 * 341 * φbottom 221.7mm: Mærke: BAIKE Materiale: Bambus Fiber, Chaff, Straw, Corn Powder Farve: Enhver farve kan laves som kundernes ønsker. Anvendelse: Indendørs / Udendørs / Kontor Gennemsnitlig ledetid: 45 Dages certifikat: SGS / BETA ...
Chat nu

Produktdetaljer

Specifikation af traditionelle Large Round Flowerpot Bk-7009 :

Mærke: BAIKE

Varenummer Vægt (g) Varestørrelse (mm) Pakningsstørrelse (cm) Stk / Emballage NW (kg) GW (kg)
BK-7009 2950 φ360 * 341 37 * 37 * 53,5 3 8,85 9,65

Traditionel stor runde blomsterpotte BK-7009 er en samlet fælles potteform, og de fleste mennesker vil gerne vælge en sådan slags potter til at dekorere deres hjem, fordi det kan matche enhver stil med dekoration.

Der er flere materialer (eller farve), vi har, såsom kaffeskaller (C + M), halm (J + M), bambuspulver (Z + M) . Bortset fra de ovennævnte farver kan vi levere, hvad du har brug for i henhold til Pantone.

blob.pngblob.pngblob.png


Det kan bruges indendørs, udendørs, kontorlokale og hvor som helst du vil, giver planterne et behageligt vækstmiljø. Det er taditional i former (så det er mindre at investere for at åbne nye forme), men ikke ude dato til at dekorere dit hjem.

blob.png

Hvis du tror, at den enkelte farve er kedelig, har vi flere valgmuligheder for dig, ligesom dekalpapiret omkring apperence. Vi har slags decal papir til kunder at vælge, prisen er den samme til citatet. Men du skal betale pris, hvis du vil have en forskelligt design selv.

blob.png

blob.png

blob.png

Vores blomsterpotte ejer SGS og BETA certifikater.


Forretningsvilkår
Prisbetingelser: EXW, FOB, CNF, CIF
Betalingsvaluta: USD, CNY
Betalingstype: L / C, T / T, Western Union

Shippinghavn: Ningbo, Shanghai

MOQ: 500-1000 stykker pr. Vare pr. Farve pr. Størrelse.

 

Eksklusivt produktmateriale:
BAIKE blomsterpotter er lavet af jord-venlige genbrugsmaterialer: Bamboo Fiber / Chaff / Straw / Corn Powder . Resultatet er en lettere, mere mode, mere miljøvenlige produkter. BAIKE blomsterpotter er bedre end de havemøbler, der er fremstillet af traditionelle materialer.

 

Pakke med blomsterpotte:

Vi har mange måder at pakke på: PP taske, vævet taske, karton, enkelt palle, dobbelt palle, enkelt emne karton pakning, blandede varer karton pakning

Du kan vælge en af dem til at pakke din ordre. Vi hjælper dig med at bestemme pakningsmetoden. Vi foreslår dig den rigtige emballageform for hver vare, da disse pakningsmetoder ikke passer til alle varer. Følgende pakkebilleder er til din reference.

blob.png


Hot Tags: Traditionel stor runde blomsterpotte bk-7009, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros

Undersøgelse

You Might Also Like