Rund klassisk lille krukke, BK-7099

Beskrivelse af Round Classical Small Pot, BK-7099: Mærke: BAIKE BK-7099 er det nye design i 2018 specielt peger på folk, der kan lide at dyrke små planter. Det er lidt større end BK-7100. Det er lavet af naturlige materialer (bambuspulver, avl, halm, kaffeskaller og nødder), der kan ...
Chat nu

Produktdetaljer

Beskrivelse af Round Classical Small Pot, BK-7099:

Varenummer Vægt Varestørrelse Stk / CTN NW (KGS) GW (KGS)
BK-7099 156 φ117 * 112mm 48 7,49 8

Mærke: BAIKE

BK-7099 er det nye design i 2018, der specifikt peger på folk, der kan lide at dyrke små planter. Det er lidt større end BK-7100.

imageimage

imageimage

Den er lavet af naturlige materialer (bambuspulver, kaffe, halm, kaffeskaller og nødder), der kan nedbrydes, når det knuses. Vi har fem grundlæggende materialer Ligesom billederne ovenfor ser.

imageimage

image

Bortset fra de fem grundlæggende farver kan vores kunder vælge enhver farve, de kan lide i henhold til Pantone Color. Vi vælger normalt bambuspulver som materiale, hvis du vil have farverige potter.

imageimage

Hvis kunder tror, at den enkelt farve er kedelig, kan de vælge dekalpapir for at gøre det smukkere. Vi har seveal forskellige decal papirer for de at vælge, de kan også sende os deres egne designs.

image

Forskellige fra plastikpotterne er det miljøvenligt. Og i forhold til de ceremiske gryder er prisen mere konkurrencedygtig.

Det er lille nok og vil ikke tage for meget plads, du kan sætte det i majsen på bordet, kontorlokale, vindueskarme, balkon, ect. at deorere dit liv.Hot Tags: rund klassisk lille krukke, bk-7099, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros

Undersøgelse

You Might Also Like