Rund Klassisk Stor Pot, BK-7097

Beskrivelse af Round Classic Large Pot, BK-7097: Mærke: BAIKE BK-7097 er det nye design i 2018 specielt peger på folk, der kan lide at dyrke små planter. Den er lavet af naturlige materialer (bambuspulver, kaffe, halm, kaffeskaller og nødder), der kan nedbrydes, når det knuses.
Chat nu

Produktdetaljer

Beskrivelse af Round Classical Large Pot, BK-7097:

Varenummer Vægt Varestørrelse Stk / CTN NW (KGS) GW (KGS)
BK-7097 437 φ181 * 176 mm 18 7,87 8,49

Mærke: BAIKE

BK-7097 er det nye design i 2018, der specifikt peger på folk der kan lide at dyrke små planter.

image

imageimage


Den er lavet af naturlige materialer (bambuspulver, kaffe, halm, kaffeskaller og nødder), der kan nedbrydes, når det knuses. Vi har fem grundlæggende materialer Ligesom billederne ovenfor ser.

image

image

Bortset fra de fem grundlæggende farver kan vores kunder vælge enhver farve, de kan lide i henhold til Pantone Color. Vi vælger normalt bambuspulver som materiale, hvis du vil have farverige potter.

imageimage

Hvis kunder tror, at den enkelt farve er kedelig, kan de vælge dekalpapir for at gøre det smukkere. Vi har seveal forskellige decal papirer for de at vælge, de kan også sende os deres egne designs.

billede

Forskellige fra plastikpotterne er det miljøvenligt. Og i forhold til de ceremiske gryder er prisen mere konkurrencedygtig.

Det er lille nok og vil ikke tage for meget plads, du kan sætte det i majsen på bordet, kontorlokale, vindueskarme, balkon, ect. at deorere dit liv.Hot Tags: rund klassisk stor krukke, bk-7097, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros

Undersøgelse

You Might Also Like