Indendørs Mini Classic Planter Set med 4 med træplade BK-8112

Indendørs Mini Classic Planter Set med 4 med træplade BK-8112

Beskrivelse af Indoor Classic Planter Sæt med 4 med træplade BK-8112 Classic Style Natural Material Blomsterkrukke - Perfekte gaver til familie og venner, der elsker saftige planter med en grøn tommel eller holder det i dit eget hjem. De er perfekte til at tilføje et strejf af forfriskende klassisk design til ...
Chat nu

Produktdetaljer

Beskrivelse af Indoor Classic Planter Sæt med 4 med træplade BK-8112

Varenummer Varestørrelse Vægt Stk / CTN NW GW
BK-8112

400 12

4.8

5,41
  • Klassisk stil Naturmateriale Blomsterkrukke - Perfekt gaver til familie og venner, der elsker saftige planter med en grøn tommel eller holder det i dit eget hjem. De er perfekte til at tilføje et strejf af forfriskende klassisk design til dit hjem.

  • Smukt & Elegant - En simpel og elegant moderne petit er smukt med elegant, attraktiv farveplantekande.

  • Bedste Materiale - Fremstillet af naturlige materialer (såsom: Bambuspulver, Halm, Kaffehøns, Nøtter) og bagt i høje temperaturer. Så de er ikke lette at bryde og kan ledsage dig i lang tid (3 ~ 5 år), fordi de er holdbare.

    imageimage

  • Bedste kombination - Denne søde størrelse og forholdsvis omfattende kombination kan give dig en behagelig visuel effekt, og det kan også skabe en eventyrverden for dig, når disse ting ville fungere godt i en containerminde eller i et terrarium.

  • Bredt applikationer - Havearbejde rekvisitter er velegnet til dekorative havearbejde, skrivebord, bogreol, spisebord, stue, vært værelse og overalt. Miniature ornament dekor sæt kan anvendes i enhver miniature garden, dukkehus, plante dekoration.

imageimage

Bemærkninger:
Dekorationer og planter er ikke inkluderet.
Farven kan variere, da de er håndlavede produkter. (Ifølge Panton Color)
Tillad måling afvigelse på grund af manuel måling.

Spørgsmål:


Spørgsmål: Har de dræningshuller?

Svar: Denne blomsterkrukke har et afløbshul.  

imageimageHot Tags: indendørs mini classic planter sæt med 4 med træplade bk-8112, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros

Undersøgelse

You Might Also Like