Yongshu Reef Opdaget Underground Ferskvand, og Sinkede ikke Luftfartsselskabet og Fiskerne til Havet for at få et solidt livsgaranti.

- Jul 13, 2018-

Yongshu Reef opdagede underjordisk ferskvand,

og synkede ikke luftfartsselskabet

og fiskere til havet har

en solid livsgaranti

I lang tid er den grundlæggende årsag til vanskelighederne med at styre Nanshaøerne, at den er suspenderet i udlandet. Øen mangler et grundlæggende materiale grundlag for at leve. Selv om de relativt store ørevir, skal den levende sikkerhed for det ovennævnte hjemmehørende personale være beskyttet af langdistancetransport. Udgifterne til denne livsstil er utvivlsomt høje. For nylig har Kinas geologiske udforskningsforskere hørt gode nyheder og fundet drikkevand underjordiske ferskvandsressourcer nær Yongshu Reef i Kina.


Yongshu Reef er 750 sømil fra fastlandet Kina, svarende til 1389 kilometer, og afstanden er ikke langt. Oprindeligt var det kun et lille koralrev med en størrelse på kun 0,6 kvadratkilometer. Men efter Kinas bestræbelser på at genvinde jord og jord er området Yongshu Reef blevet udvidet til 2,8 kvadratkilometer og bliver den tredjestørste ø på Nansha-øerne. På dette øreviv har vores land etableret flyvebaner og grundlæggende levefaciliteter. I 2017 blev ti officerer og mænd af Folkebefrielsesarmen stationeret på øen for første gang.


Selv om der er officerer og soldater stationeret i Yongshu Reef, er deres levevilkår utvivlsomt meget vanskelige. Maden på øen skal transporteres af fastlandet. Drikkevandet er hovedsageligt afhængig af afsaltningen af havvand, og det har ikke forudsætningerne for at levere materielle forsyninger til fiskere, der fisker i havet. For at løse problemet med levende stof på øen har Kina ikke spart nogen indsats for at løse ferskvandsressourcer i begyndelsen af genvindingen.


Til dette formål sendte det kinesiske militær allerede i 2016 et team af militæringeniør og tekniske eksperter til at lede teamet til Yongshu Reef for at opdage grundvandsressourcerne. Udforskningsholdet arrangerede 27 påvisningspunkter for boringsundersøgelser inden for 0,6 kvadratkilometer Yongshu Reef Island. Efter undersøgelse og forskning blev der fundet 11 point i 27 point med grundvand.


Disse nyopdagede grundvand har ikke kun en stor mængde vandopbevaring, men har også en god vandkvalitet og kan fuldt ud opfylde standarden for direkte drikke. Opdagelsen af disse grundvand løste problemet med husholdningsbrug på øen. Desuden blev den økono- miske sikkerhed på øen også afhængig af det kinesiske folks fremragende natur, som ikke glemte at dyrke grøntsager.

I øjeblikket har Kina opført en ferskvandsopbevarings sø på Yongshu Reef for at opfylde de grundlæggende behov på øen. Med disse friske vandressourcer kan de officielle og soldaters liv på øen ikke kun forbedre sig. Desuden kan fiskere, der fisker i havet, også stole på øen for at undgå fare eller levere levende materialer under de barske havforhold. Dette er af stor betydning for at styrke Kinas kontrol over Nanshaøerne.