Vindues balkoner kan også nyde lyse og farverige Sedum

- Sep 11, 2017-

Multi-kød plante farve de vigtigste 4 elementer: 1. solskinsforhold 2. ventilationsmiljø 3. temperatur 4. luftfugtighed

Når de fire elementer i dit hjem kan blive opfyldt, bliver kødet meget let, og følgende begyndte at analysere en efter en.

1. solskinsforhold

Jo længere solskin, jo bedre jo bedre, end det stærkere jo bedre, for stærkt solskin er let at solbrænde. Drivhuse og drivhuse i den rige farve af hovedårsagen er solskintiden er lang nok, de fleste kan nå 6-8 timer.

Hjem vanskeligere at opnå så lang solskins tid, balkoner og terrasser har generelt 3-5 timers solskin, er nok. Hvis det daglige solskin om 2 timer anbefales det at opgive Sedum, næsten ingen lyse farver. Eller sælg et hus for at købe en terrasse.

Følgende er drivhuset hver dag solskin 6-8 timers kødfarve 2. Ventilationsmiljø

Ventilation har altid været et af de mest kritiske elementer i kødopdræt. Faktisk er dets rolle: At accelerere fordampningen af ​​vand, samtidig med at temperaturen reduceres. Placeret i indendørs ventilation er dårlig, vandet er mere flygtigt i blomsterkrukken, mere kød vil altid absorbere vandvækst, så grøn. (Specielt bladhjerte, grøn til vækst), og indetemperaturen er også forholdsvis konstant, så farven bliver vanskeligere.

Vinduesvinduet og altanen skal åbne vinduesventilationen, terrassen til at bygge et glasrum, så kan syd kun tage det øverste regn, omgivet af gennemsigtigt. Nord på grund af vintertemperaturen er for lavt, skal alt inklusive, men også installere varmeanlæg. Vinter er ikke påkrævet ventilation, vinteren er ikke påkrævet ventilation, vinteren er ikke påkrævet ventilation.

Følgende er i glasrummet for at holde 24 timers vinduesventilation af kødet (vinduerne åbner meget, fremragende ventilation). Brandfestival er generelt vanskeligere i rummet alt rødt, brug det til at teste det bedste miljø til bevarelse.

Temperatur

Høj temperatur falmer, lav temperatur farve.

Lavtemperaturmiljø, den mest oplagte farve af kød, det enkleste eksempel er vinterglassrummet og drivhuset kødfarvet den smukkeste, og sommeren ankomst, ud over nogle specielle sorter, vil i det væsentlige falme grønt. Forårs- og efterårssæsonen, noget af kødets kød i udendørs pleje, for at acceptere det store temperaturventilationsmiljø, er farven den hurtigste, og nogle endog 2-3 dage bliver rød.

Det meste af det mere kød langt efter den meget svage, pludselig får udendørs miljømutation, det er let at gøre ondt, skal gradvist progressivt. Kødets sundhed er vigtigere end farvning.

4. Luftfugtighed

Dette overses ofte af mange mennesker, den anden grund er, at dugge, det individuelle gæt er på grund af den lavere temperatur omkring vanddråberne plus vinden efter afkøling hurtigere? I hvert fald vil jeg være om morgenen eller aftenen en lille smule vandspray lidt (meget tynd den slags sprøjt, vil ikke skade det beskyttende lag af kød), farve vil være meget hurtigere end ingen vanddråber.

En anden grund kan være, at norden er forholdsvis tør, syd er for høj luftfugtighed, er ikke nødvendig herfor.

Faktisk ud over de ovennævnte fire elementer har de flere sorter af kødplanter også et godt forhold, udover at nogle af de klassiske fælles farvefarver er nemme at holde udenfor, er fremkomsten af ​​nogle nye hybriderfarve også meget Godt, godt kontrol kan endda holde hele sommeren falme.

Og måske vil venner føle, at jorden, vanding også vil påvirke kødfarven, så længe ovenstående fire elementer for at opnå 2-3, vil mere kødfarve blive meget let, jord og vandkontrol selvfølgelig kan også tilføje minut.