Hvilken slags planter er egnede til hvert værelse

- Apr 03, 2018-

Hvilke planter er egnede til hvert værelse

1. Study Room: Det er et sted at læse, skrive og til tider tjener som et sted at modtage gæster. Den grønne udsmykning af undersøgelsen skal være lys, frisk og elegant. Planteformatet bør ikke være for iøjnefaldende, men bør vælge planter, der ikke er blændende i farve og har mere generelle holdninger, som f.eks. Xilin, Ivy og Zhubi, der hænger på hjørnerne eller toppen af bogreoleren.

blob.png

2. Foyer: Udsmykningen af denne placering skal give folk en lys følelse, give folk en anden opfattelse, hallrummet er ofte smalt, der er kun en ganggang, du kan vælge at regulere eller låses til de kolonneplanter, som f.eks. Brasilien jern, et blad orkidé, osv .; Brug ofte edderkopper, bregner og andre planter.


3. Stuen: Det vigtigste sted for dagligdagen er centrum for familieaktiviteter. Plantekonfigurationen skal understrege nøglepunkterne og bør ikke forveksles. Planter med større blade og større planter som Maraba, Brazil Iron og Hulk kan vælges. Eller vinstokke, som D. oleifera, grædende kviste og smaragder.

blob.png

4, soveværelse: Den vigtigste funktion er at sove og hvile, dekorere udsmykningen er også meget vigtigt, valget af planter til små, lysegrøn er bedre, kan placeres på skrivebordet, et par hylder sæt asparges, Monstera, bregner og snart. Hvis rummet tillader det, kan det også placeres på jorden modellerende planter, såsom hjerte Xilin, Brasilien jern, paraply træer og så videre.