Hvilken slags Blomsterkrukke er bedst til Yew?

- Jul 27, 2018-

Hvilken slags blomsterkrukke er bedst til yew?

Mange mennesker kan godt lide at vælge en stor blomsterpotte til at plante og dyrke planter, hvilket kan spare tid og kræfter. Faktisk er dette en manifestation af manglen på erfaring i kultyrkning. Fordi valget af blomsterpotter ikke er godt, påvirker det ikke kun den æstetiske virkning af potteplanter eller bonsai, men har også en direkte forbindelse med plantens vækst.


Hvis den valgte blomsterpotte er for stor og for dyb, er den ikke kun uforenelig med potplanterne, men indeholder også flere potter og jord, og næringsstoffer er mere spredte. Dette er ikke udviklet til små planter, især rødder, og rødderne er overfladiske. For planter er det utvivlsomt et spild, og det er ikke befordrende for sin normale vækst. På den anden side, hvis blomsterkrukken er for lille eller for lav, vil den også ignorere plantens vækst, især planterne med udviklede rødder.


Samtidig kan blomsterkrukkenes farve, form og struktur have en vigtig indflydelse på de potteplanters æstetik og vækstvirkninger. Jeg vil ikke gå ind i detaljer her. Så, hvilken pot er bedst til potte?


Ifølge ovenstående erklæring skal potteplanter og blomsterpotter være i harmoni med planterne de vokser, uanset størrelse eller farve. De skal være både smukke og praktiske og egnet til plantevækst. Det samme gælder for pottegryder, så vi bør nøje overveje valget af gryder for at undgå at påvirke udseendet og forhindre plantens vækst.


For det første størrelsesaspektet


Potted nyder, i betragtning af rod distribution og vækst grunde, skal normalt vælge en lidt større og lidt flere potter, princippet er ikke at påvirke æstetik, men også at opfylde vækstbehov.

blob.png

For det andet, formaspektet


Der er ingen strenge standarder og krav med hensyn til form, og det er normalt kompatibelt med garnet, som ser smukkere ud. Dette kan afgøres efter personlige præferencer.


For det tredje, farveaspektet


På samme måde som formen kan farven på den vigtigste udvalgte blomsterpotte ikke udgøre en alt for indlysende kontrast til planten, hvilket påvirker den samlede prydplante karakter af potteplanten. Kort sagt, hvad angår farve, kan du vælge hvilken farve du skal se på, hvor behagelig du er. Men normalt skal det afgøres i henhold til offentlighedens æstetik.


For det fjerde, tekstur aspektet


Blomsterkrudtets struktur påvirker i høj grad plantens vækst. Da yew også kan lide det gennemtrængelige og gennemtrængelige indre miljø, skal materialet og teksturerne af den valgte blomsterkrue have en relativt stærk permeabilitet, hvilket gør det til gavn for begge. Åndbar og gennemtrængelig.

blob.png

Fem, funktionelle aspekter


Blomsterkrudtens funktion er også meget vigtig. Vi skal overveje det, især funktionen til at fremme plantens vækst. Det er normalt nødvendigt at vælge blomsterkrukken med flere afløb i bækkenbunden, som kan forbedre det gennemtrængelige og gennemtrængelige vand i bækkenbunden.


Sammenfattende, efter at have overvejet de forskellige aspekter af blomsterkrukken, for valget af pottegrydepotter, hvilken slags blomsterkande er bedst, anbefales det at prioritere den lilla sandkande, så keramikgryden, mudderpotten og så på.