Vase Flower Arrangement færdigheder, indsættelse af særpræg

- Jul 09, 2018-

Vase blomster arrangement færdigheder, indsætte særprægede effekter

Folk, der gerne vil tage blomsterne hjem, vil helt sikkert komme med ideen om at bruge blomster som dekoration, men det er ikke bare et afslappet arrangement. Vase blomster arrangement teknik er meget speciel.

blob.png

1. Gruppe bundling metode: Nogle vilde græs blomster er smukke og farverige, men blomsterne er meget små. En eller to blomster afspejler ikke skønhed, og gode effekter skal ofte koncentreres, før de kan afsløres. Derfor kan blomsten holdes i en gruppe, når blomsten er indsat, bundet med et reb eller en ledning og derefter indsat.


2. Blomstermonteringsmetode: Blomsterkontaktens størrelse er begrænset. Nogle gange er det ikke tilstrækkeligt at stole på en blomsterkontakt alene for at kunne lave et stort blomsterarrangement. For at arrangere flere blomster kan du sætte et par blomster sammen og sømme dem sammen med flere små grene.

blob.png

3. Blomsterindførings- og fradragsmetode: Ved brug af woody blomsterblomstarrangementet vil det uundgåeligt støde på tunge blomstergrene og lette stikkontakter, der forårsager logi. På dette tidspunkt kan du slå en blomsterkontakt på den ene side af blomsterkassen for at øge tyngdekraften.


4. Wire wrap entanglement metode: For at understøtte visse blomstergrene og overvinde manglerne i blomsterform, kan blomsten være spiralformet. Brug en ledning med en hårdhed, der er tilstrækkelig til at bøje grene til at pakke rundt om de indviklede grene og bøje dem efter din egen ide. Tråden må dog ikke være for tyk og kan ikke påvirke blomsterarrangementets ornamental effekt. Anvend om nødvendigt et lag grønt væv til ledningen eller påfør en grøn maling. På denne måde kan blomsterkantens krumning ændres frit og uanset hvad de vil have. Denne metode bruges til at behandle bløde blomstergrene.

blob.png

5. Trådtrådsmetode: Blomsterstænglens midten af nogle blomster er tom, såsom kalendula, selleri blomst og gerbera blomst mv. Du kan vælge en moderat tynd tråd, indsat fra snit eller fra blomsten Central insertion . Denne metode påvirker ikke blomsternes udseende, men gør også blomstergrenene bøjende frie, men ikke-hule blomstergrene, såsom nellike, krysantemum osv. Kan ikke anvendes. Ved trådtrådning, hvis det er vanskeligt at passere gennem den øvre del af blomsterkanten og den nærmeste blomst, skal den baseres på detaljerne eller bare nok, ikke helt gennemtrængende blomsterkanten eller afdelingen gennem hjerte og afdeling omkring indvinding.


6. Wedge design: For grove woody blomster, for at opnå den naturlige skønhed af bøjning og uden spor af kunstig, kan du bruge trekantede kiler til at indsætte i grenafsnittene, der skal formes. Wedge wood kræver det samme plantemateriale. Tykkelsen skal i det væsentlige være den samme. Blomsterskolen lavet på denne måde er blød og behagelig, og det er generelt meget skammeligt, og det påvirker ikke aftagningen af vand af grenene.


7. Bøjningsteknik: Bøjningsvinklen på træblomsteknikken er ikke stor. Du kan også bruge en saks til at skære blomsterkroppen skråt. Dybden af snittet må ikke overstige 2/3 af stammens diameter. Brug derefter begge hænder til at gribe siderne af skæret og langsomt bøje grenene. . Hvis grenens sejhed er stærk, kan små træstykker anbringes i snitene.


8. Rolling leaf metode: Der er nogle blomster som eucalyptus blade, bog strimler mv, og den oprindelige form kan ændres ved curling. Metoden er at tage et blad og flade det, bruge en tynd stav til at rulle bladet fra bladets spids til bladstænglen og tag den tynde stok ud for gentagne smashing indtil hånden slippes ud, og bladet har stadig en bestemt krølle. Hvis spiralen skal udtrykkes, kan bladet vikles diagonalt og spirales efter formning.