Vase Flower Arrangement Færdigheder

- Mar 30, 2018-

Vase Flower Arrangement Færdigheder

1. Gruppebinding: Nogle vilde blomster og blomster er lyse og attraktive, men blomsterne er meget små. En eller to grene af blomster afspejler ikke USA. Gode resultater er ofte koncentreret, før de kan afsløres. Derfor kan blomsterne i blomstearrangementet være fastgjort og bundet med et reb eller en metalltråd og derefter indsat.

blob.png

2. Blomstermonteringsmetode: Blomstermontens størrelse er begrænset, og nogle gange er det ikke nok at lave et stort blomsterarrangement. For flere blomsterarrangementer kan flere blomster sættes sammen og søges sammen med flere kviste.

blob.png

3. Inverted blomsterknap metode: Ved brug af woody blomsterarrangementer er det uundgåeligt at støde på blomstrende grene, blomsterkontaktlys, der forårsager logifænomen. På dette tidspunkt kan en blomsterkasse væltes på blomstermontens side for at øge vægten.


4. Wire entanglement metode: For at understøtte nogle blomstrende grene og overvinde defekterne i blomsterkonstruktionen kan blomsterne drejes og bukkes. En metaltråd med en hårdhed nok til at bøje grenene er viklet rundt om de indviklede grene og bøjet efter deres egne ideer. Metalltrådene kan dog ikke være for tykke og kan ikke påvirke blomsterarrangementets ornamental effekt. Om nødvendigt kan du pakke ledningen med et lag grønt væv eller anvende grøn maling. På denne måde kan blomsterkransens krumning fritt ændres, og det kan gøre som det lykkes. Denne metode bruges til at behandle bløde blomster.

blob.png

5 tråd gennem hjertemetoden: Et blomsterkranscenter er tomt, som f.eks. Calendula, selleri blomster og gerberas osv. Du kan vælge tykkelsen af moderat tråd, indsæt fra snit, du kan også fra stamen. Centret er indsat . Denne metode vil ikke påvirke udseendet af blomstrende grene, men kan også gøre blomstergrene bøjet frit, men ikke-hule blomstrende grene, såsom nellik, krysantemum osv. Kan ikke anvendes denne metode. Under træsningsprocessen gennem tråden, hvis det er vanskeligt at passere gennem den blomstrende grens øvre og næsten blomstrende grene, skal detaljerne baseres på detaljerne, eller det kan være hensigtsmæssigt at stoppe det helt fra trænger igennem den blomstrende gren eller afdelingen passerer gennem hjertet og afdelingens indvinding.


6. Inlaying wedge modelleringsmetode: For hårdt hårdt træagtige blomster, for at opnå den naturlige krumning af skønhed uden at afsløre kunstige spor, kan trekantet kiletræ bruges til at indsætte i forgreningsformens form. Wedge træ kræver brug af det samme plantemateriale. Tykkelsen skal også være i det væsentlige den samme størrelse. Blomsterskolen lavet på denne måde er blød og behagelig for øjet, men det er generelt meget pinligt og det vil ikke påvirke vandets absorption af grenene.

blob.png

7. Incision bøjning teknik: Den bøjning vinkel, der kræves til woody blomster teknik er ikke stor. Saks kan også bruges til at skære stængler skråt. Indsnitdybden må ikke overstige 2/3 af stammens diameter, og begge sider af snittet skal gribes med begge hænder, og grenene skal langsomt bøjes. . Hvis skuddens sejhed er stærk, indsæt små stykker træ i skærene.


8. Roll leaf metode: Der er nogle blomster som eucalyptus blad, bog græs, etc., kan ændre den oprindelige form ved curling. Metoden er at tage et blad udfladet og bruge en tynd pind til at rulle bladet fra spidsen til bladstammen og træk den tynde pind til gentagen gnidning, indtil hånden er frigivet, og bladet har stadig en vis krølle. Hvis du vil vise en spiralform, kan du rulle bladet diagonalt og gøre det spiral efter formning.