Bruges til at holde de smuk grene af blomster

- Sep 11, 2017-

Vase med lang tid, vil der være masser af pletter på væggen, beskidte ting således at vasen ikke er krystal klar, alvorligt påvirker prydplante. Det er svært at fjerne disse pletter alene.

Når rengøring vasen, først bruge vandet til våd flaske væg, og så tage den rigtige mængde salt på fingeren, ifølge væg i vase med salt tørre. salt

Opløses gradvist med krat, skylles med vand kan være rene, så vil du finde vase væg og krystal som nogensinde.

Undertiden har bunden af vasen en masse beskidt ting, fordi flasken dyb og lille hånd er svært at nå ind i rengøring, selv med værktøjer, det er svært at fjerne disse genstridige pletter, denne gang kan bruge "84 desinfektionsmiddel." Først i flaske ved at tilføje en lille mængde af vand, derefter tilføje den rigtige mængde af "84 desinfektionsmiddel", mængden af hvor meget den pletten situation. Efter en time, læg kluden svøbt omkring en lille pind ind i flasken, gnide forsigtigt i bunden af flasken, vil du finde dem meget genstridige pletter, det er nemt at rydde op i starten.

Vase vasen er en slags bestik lavet af keramik eller glas. Vase vase er lavet af dyrt materiale såsom krystal.

Bruges til at holde de smuk grene af blomster, bunden af vasen som regel fyldt med vand, således at planter forbliver aktiv og smukke.

Moderne hjem dekorationer, bare praktisk er ikke nok. Flere og flere designere i den geniale sind, vil forskønne funktionen af home applikationer i almindelige hjem dekorationer.

Keramiske vaser er skrøbelige varer, vedligeholdelse af keramik, først og fremmest at forhindre eksterne skader faktorer. De såkaldte eksterne destruktive faktorer, der er naturlige faktorer, menneskelige faktorer og uventet faktorer. Naturlige faktorer henviser især til den temperatur, lys, støv, etc., keramiske vaser Placer ikke i høje temperaturer lys, især tynde keramiske flasker. Keramiske vaser har akkumuleret støv, brug en blød klud til at tørre, ligesom barnets unge hudpleje som omhyggeligt. Placere det korrekt for at undgå dumping. Opskrivning til at tage hænderne på ringen og andre hårde genstande, pas på scratch glaseret eller banke kanten langs. Tage redskaber, én håndpleje, anden hånden til at holde kroppen, gør ikke bare én hånd for at gribe mund af enheden afhentet.

Keramik og porcelæn er forskellige, keramik er brændt ud med mudder. Porcelæn er lavet af porcelæn sten pulver, omrøring til papirmasse i formen af. Samme temperatur brændt keramik og porcelæn, porcelæn Hårdhed at være stærkere.

Deco keramik vase lavet efter maleri på overfladen og derefter decals, og endelig spray lak for at beskytte blomsterne, således at det ikke er let at falde. Produktion bruges til at lave keramik med hvide skyer, lyse keramisk brænder hvid embryon, og derefter glasur, maling, at hele processen skal være bagt to gange. Keramisk vase overflade er intet lys sprayes mat maling og nogle spray halv-lak.

Høj temperatur keramiske vaser er lavet med keramik, temperaturen når mere end 800 grader, der er en vis hårdhed, lyd sprød. Høj temperatur keramisk vase over mønsteret er i glasuren før håndmalede, farven er fyldt. Høj temperatur keramik vase og medium og lav temperatur keramisk vase den mest åbenlyse forskel er vandoptagelse, høj temperatur keramisk vase vandoptagelse er mindre end 0,2%, at produktet er nem at ren vilje ikke adsorberer lugt, ingen glasur revner og lokale lækage fænomen. Middel og lav temperatur keramiske vaser har meget højere vandoptagelse end denne standard.