At skabe en smuk og smukke og lovende sund kontormiljø

- Sep 11, 2017-

Feng shui plante kontorindretning og forholdsregler

Velegnet til mange planter placeret i kontoret, produkt fase bør vælge frodige Bladplanter, farve stedsegrønne evergreen for valget, der er blomster kan også, disse planter kan gøre folk, energisk, arbejde med hjertet. Men fordi kontorlokalerne er begrænset, så planten er ikke en masse af bedre, desuden planten ikke gode og dårlige. Så anlægsplan har følgende fem elementer:

1, koordinering af plads

For at være opmærksom på koordineringen af planter og plads, plante farve og attitude skal være koordineret med pladsen, folk føle sig godt tilpas, og planten og kontor mennesker har et tæt forhold til at skabe en varm, fuld af livlige og effektiv kontormiljø .

2, nemt at arrangere

Grønnere kontorlokaler bør være let at sætte op, stedsegrønne evergreen, uden at skulle tænke på om plantearter er eksotiske blomster og planter, og der er ingen grund til at vide, hvor meget plads kan bruges. Hver plads på kontoret kan være omfanget af projektets grønnere, nøglen til grønnere er en form for let at vokse og gøre den visuelle glæde af anlægget.

3, den korrekte position

Generelt er fokus for kontorlokaler på kontoret af den finansielle stilling, dvs office af diagonal placeringen af døren, hvor du kan sætte en blomsterkrukke, plantning, lang blomstring, men også lovende planter, udseendet af blomster skal vise lige form, at skabe en enkel og elegant, levende office stil.

Og torn planter, kaktus, køl, jade enhjørning, osv kun egnet til flower pot, terrasse og andre udendørs steder, og der er skarpe hjørner af de modsatte objekter, såsom hjørne skarpe og lignende, brug. Disse planter, inden virksomheden må ikke placeres, ellers vil det danne et onde.

Hvis døren på trappen, tilgængelige fisk hale Kwai, brun bambus placeret i fasen af onde. Derudover i badeværelset og andre steder bør ikke placeres nogle klatring planter, ellers det vil føre til interne medarbejdere modsigelser og påvirker mave sundhed.

4, skelne mellem sandt og falsk

Båndet blomster, plastik blomster kan også sættes ind i stuen, fordi disse falske blomster og ingen liv, for indendørs feng shui ikke er stor. Men for at bemærke, at hvis brugen af stenhøjsparti til at modregne anlægget, ikke vælger form af forrevne stenhøjsparti, fordi stenhøjsparti barske form er også en form for ondskab, på den indendørs vil gøre folk sårbare over for skade eller sygdom. I office feng shui indretning er det bedst ikke at bruge tørrede blomster, på grund af dens symbol på død og nedgang.

5, rettidig omhu

Kontoret placeres med Yuhuai løg, fuld af vitalitet af potteplanter, på den ene side kan være behagelige visuelle sanser, flere tunge Jia er bassinet i denne relativt selvstændige plads, dannelsen af et levende felt, kan øge den blomstrende atmosfære, dette staten vil sprede sig til hele kontorlokaler, supplerer hinanden, således at fremme selskabets formue situation, næsten for virksomheden af Wang.

Men kontor planten at være omhyggelig pleje, mener ikke, at så længe layoutet kan læne sig frem og tilbage, hvis fundet visne visne, bør beskæres så snart som muligt, eller tage sig af, ellers vil det føre til hårdt arbejde, held er ikke glat.

Plante funktion er meget stort, kan helbrede ondt, kan være selv-dyrkning, Wang Wang Wang. Men hvis kontoret Tom grøn layout forkert, Vælg plante arter er ikke rigtigt, men også at årsagen til mange negative konsekvenser, kun i et rimeligt valg og layout af sagen, vil give dig alle former for hjælp. Så virksomheden sat green, hvis du seriøst kan henvise til de ovennævnte anbefalinger, vil det skabe en smuk og smukke og lovende sundhed kontormiljø.