Disse planter, Health House Essential

- May 18, 2018-

Disse planter · Health House Essential

Nye boliger er ofte tilbage med mange restgifter under renoveringsprocessen. På dette tidspunkt vil vi lægge nogle planter og blomster for at fjerne disse skadelige stoffer. Hvilke slags planter skal vi lægge i nyrenoverede huse?

I dag introducerede jeg nogle planter, der kan fjerne lugt og beskytte mod stråling.

blob.png

Lad os se!


Problemet med overdreven formaldehydforurening er udbredt blandt hjemreformer. Mere end 40% af de nye kræftpatienter er tæt forbundet med det hvert år. Børns langsigtede indånding af formaldehyd kan forårsage dødsfald fra leukæmi og infektioner i den øvre luftvej. Hvert år dør 2,1 millioner børn af indendørs forurening.

Håndtering af indendørs luft er den primære opgave for hver ny forælder. Udvælgelsen af effektive stofafhængige planter kan øge luftkvaliteten samtidig med at luftkvaliteten forbedres.

Det grønne palmblad af D. oleifera har en meget effektiv rensningseffekt på xylen og formaldehyd i luften, og den kan placeres indendørs for at forbedre stueets miljøkvalitet.

Monstera, også kendt som Penglai bananen, har en lidt svagere funktion ved at rense luften. Det er ikke generalist for at rense luften som edderkopper og aloe vera, men Monstera har en klar virkning på fjernelse af formaldehyd fra luften. Derudover har Monstera effekten af at absorbere carbondioxid om natten, hvilket er en stor hjælp til forbedring af indendørs luftkvalitet og øget oxygenindhold.

blob.png

Sansevieria bruges til at rense luften spillet en god rolle. Undersøgelser har vist, at Sansevieria kan absorbere nogle af de indendørs skadelige gasser og effektivt fjerne skadelige stoffer som svovldioxid, chlor, ether, ethylen, carbonmonoxid og nitrogenoxider. Det kan kaldes et soveværelsesanlæg, og selv om natten kan det absorbere kuldioxid og frigive ilt. Seks Qi Wa orkideer med taljehøjde kan tilfredsstille ens iltindtag. Dyrkningen af Sansevieria i indendørs områder kan ikke kun forbedre folks arbejdseffektivitet, men også reducere vinduesåbning og ventilation i løbet af sommeren.

blob.png

Aloe Vera er en velkendt skønhedskunst, men udover skønhed kan den også rense luften. Aloe Vera er en god hånd til at absorbere formaldehyd og kan absorbere 90% af formaldehydet i 1 kubikmeter luft.

Adiantum har ikke kun sin unikke prydværdi, men kan også absorbere formaldehyd og rense luften i rummet. Det kan absorbere en stor mængde formaldehyd pr. Time, så det anses for at være den mest effektive biologiske "rensemiddel".

Grøn radise kan absorbere benzen, triklorethylen, formaldehyd osv. I luften. De nyrenoverede nye boliger er godt ventilerede, brug skadelige gasadsorbenter, og sæt derefter et par potter af grøn radise, som i grunden kan opfylde belægningskriterierne. Hvis der på kontoret kan grønne radise konvertere formaldehyd til sukker eller aminosyrer i metabolismen, kan det også nedbryde benzen udgivet af kopimaskiner og printere.

Hvidkranen undertrykker "eksperter" af menneskelige udåndede udstødningsgasser såsom ammoniak og acetone. På samme tid kan det også filtrere benzen, triklorethylen og formaldehyd i luften. Dens høje fordampningshastighed kan forhindre, at næseslimhinden tørrer ud, hvilket i høj grad reducerer muligheden for sygdom.

Ivy er et af de mest anvendte materialer i vindyrkende planter. Det kan ikke kun opnå virkningerne af grønnere og forskønnelse, men også spille en rolle i at øge ilt, køling, støvreduktion og reducere støj. Indendørs avl kan effektivt modstå kræft forårsaget af nikotin. stof.

Chlorophytum kan absorbere mere end 80% af de indendørs skadelige gasser, fremragende absorption af formaldehyd. Generelle rum opdrættet ~ 2 gryder af edderkopper, giftige gasser kan absorberes i luften udtømt, så Chlorophytum har "green purifier" ry.

Moderne boligindretning er ikke kun moderigtigt, men også sund og naturlig. Med disse luftrensende grønne planter kan du sikre din familie sundhed og placere dem på en forskellig måde med andre indendørs dekorationer, samtidig med at interiøret bliver fyldt med kunst. Atmosfæren, så indrettede deres eget hjem, smukke og sunde.