Disse 12 værktøjer til voksende blomster er alle skadelige, og opmærksomhed skal betales til brug af havearbejde værktøjer.

- Jul 06, 2018-

Disse 12 redskaber til dyrkning af blomster er alle skadelige, og der skal lægges vægt på brugen af havearbejde


Når vi opdrætter blomster, køber vi normalt mange havearbejde værktøjer, men nogle er skadelige. Vær forsigtig, når du bruger dem. Det er bedst at bruge økologiske metoder til at dyrke blomster og grøntsager, undgå forurening, og hold giftige stoffer væk fra blomstringen. Værftet, de følgende 12 skadelige værktøjer at vide.


1. "Organisk" insekticid


Ikke alle organiske pesticider på markedet er ikke-giftige. Mange hævder at være organiske pesticider. Faktisk er de kun toksiske pesticider. De indeholder også nogle kemikalier. Den mest almindelige er pyrethrum, som indeholder nogle effekter svarende til humane hormoner. Hvis gentagen eksponering har en risiko for brystkræft, skal du bære masker og handsker ved sprøjtning af disse organiske pesticider.


2. Herbicid


Der er mange ukrudtssystemer på markedet, der er meget sikre og er normalt sagt at være harmløse for dyr og mennesker. Men noget pesticid, der dræber ukrudt, har en vis indflydelse på mennesker og kæledyr. Hvis det sprøjtes i nærheden af vandet, vil det let forurene vandet og muligvis dræbe fisken.


3. Kemisk gødning


Naturlig gødning og organisk gødning er gode måder at forbedre jorden på gården. Den mest almindelige er kompostering, hvilket er en meget god organisk gødning. Nogle uorganiske gødningsmidler på markedet, såsom fosfat, kalksten og kaliumdihydrogenphosphat, kan anvendes. Forbedre jordens frugtbarhed.


Når du bruger disse kemiske gødninger, skal du dog være opmærksom på hyppigheden af brugen, og den anvendte koncentration bør ikke være for høj. Disse kemiske gødninger har visse forureningseffekter på jorden, og tungmetallernes indhold er for højt.


4. Plastslange


Nogle mennesker vil arrangere plastslanger i gården til sprøjteanlæg. Prisen er meget lav, og den lette brugstid er meget lang. Det er meget mere bekvemt end gummi runde rør, men de har også nogle skader på kæledyr og mennesker udgør en særlig sundhedsrisiko.


Disse plastrør har også tilsætningsstoffer, såsom almindelige phthalater og benzen. Disse kemikalier opløses let i vand og luft, og nogle plastslanger indeholder giftige kemikalier.


5. PVC haven støvler


I dag, mange mennesker som PVC-sko meget. De har attraktive farver og design. Få mennesker bruger gamle gummisko, men når PVC-sko påføres huden, kan nogle phthalater frigives.


Nogle PVC sko med meget lyse farver vil også være belagt med nogle maling. Nogle tungmetaller, såsom bly og cadmium, vil have visse bivirkninger på den menneskelige hjerne, så pas på, når du bruger dem.


6. PVC handsker


Mange bruger nogle plastikhandsker for nemheds skyld, og synes det bliver bedre, men hvis du bruger det i nogle timer om dagen, vil det producere nogle skadelige toksiner. Hvis du laver havearbejde, er det bedst at købe gummihandsker eller kludhandsker.


7. Vinyl hegn


Nogle hegn hævder at være meget holdbare, såsom de fælles vinyl hegn, som er meget holdbare materialer og er meget lette i kvalitet, men de forårsager forurening til haven og er bæredygtige, helst med bambus, træ eller genbrugt træ. Som et hegn.


8. Have dekorationer


Der er mange dekorationer i haven, der er fantastiske, dekorative, iøjnefaldende og meget billige, men er du sikker på deres kvalitet?


Disse havearbejde dekorationer lavet af plast kan være skadelig for menneskekroppen. De indeholder nogle giftige stoffer. Undgå at købe disse plastikindretninger, såsom almindelige statuer, vindklokke og fuglefodere. Det er bedst at bruge træ, sten eller et ornament lavet af glas.


9. Mat


Disse bløde puder er normalt lavet af PVC eller plastisk skum. De indeholder også nogle skadelige kemikalier, der let kan trænge ind i jorden eller atmosfæren. Det er bedst at bruge nogle kvalitet gummi måtter i stedet.


10. Plastfolie


Nogle venner vil bruge plastfilmen som et dæksel til at undertrykke ukrudt og holde varmen. Farverne er i det væsentlige lavet af plastik. Dækker jorden med det vil have visse toksiner og frigive kemikalier. .


11. Gummi mulch


Nogle mennesker i gården vil dekorere nogle belægninger, mens nogle mennesker bruger gummi som et dække, hvilket faktisk er meget uegnet. Det vil fremkalde nogle kemiske virkninger, og det vil let frigive nogle skadelige stoffer i jorden eller atmosfæren, såsom almindelige polycykliske aromatiske carbonhydrider eller phthalater.


12. Kakaobelægning


Nogle mennesker kan lide at bruge kakao som cover. Det er også en kakao shell, det lugter meget godt, let at håndtere, og det er også meget godt at se, men også for at forhindre ukrudt, men det er let at gøre jorden alkalisk og har også en vis skade for hunden, vi kender alle hundeparet. Chokolade er meget tabu, og kakao indeholder disse ingredienser, som let kan føre til en stigning i hundens hjertefrekvens, hvilket kan føre til epilepsi.