Den bredeste vifte applikatorer

- Sep 11, 2017-

Sowers er for det meste enkelt-grain såning og præcis kontrol af antallet af partikler per akupunkter. Generelt på grundlag af de forskellige typer af Såmaskiner på grundlag af forbedret, forbedre formen og størrelsen af hullet på boksen, og kun acceptere en frø og forhindre hul, såmaskine og oplukker direkte tilsluttet eller placeret i oplukker at reducere højden af Det input, kontrol frø henlægge hastighed at undgå bounce, i den horisontale disk måling enhed for at installere enheden lodret disktypen for at ændre retningen af investering og reducere højden af medvirkende til at undgå frø forskydning.

I såningen enhed dobbelt disc type åbneren knyttet til samme bit grænse hjulknappen for at sikre, at dybden af plantning stabilitet. Multi korn præcision såningen maskine er en slags såning mekanisme mellem såmaskine og oplukker, således at den enkelt frø af frø er udledt i gruppen frø efter det præcise antal frø grupper.

Sortering Greven af såmaskine

1, nål såning enhed: brugen af en række af sugedysen fra vibrationer plade til adsorberes frø, når sætteplante bakke at nå såmaskine nedenfor dysen vil frigive frø, frø af drop røret og modtage pokalen efter landing på den sætteplante plade for pl Anting. Er mest udbredte såningen enhed, fra udførelsen af frø som Begonia til melon og andre store frø kan såning nøjagtighed på op til 99,9%. Hver enkelt-korn eller multi korn såning kan være.

2, tromlen såning enhed: brugen af en multi række suge hul med tromlen er nu en vakuum til at danne en frø, gå til toppen af bakken Planteskole når dannelsen af lavt tryk luft cirkulation af frø til såning. Velegnet til store og mellemstore børnehave inden for højeffektiv præcision udsåningen, egnet til de fleste af de blomster og grøntsager og andre frø op til 99% nøjagtighed.

3, flad såningen enhed: med et sug plade af den første såning i disk til at danne en vakuum adsorption frø, og drej hele disken til toppen af disken og dannelsen af overtryk i plade til at frigive frø til såning , den slags produkt såning meget høj hastighed til de fleste stik og frø, særlige frø og alt for store og små frø såningen nøjagtighed ikke er højt og en lille mængde af plantning kan ikke udføres.