Fordele og ulemper ved forskellige materialepotter og egnede plantearter

- Mar 24, 2018-

Fordele og ulemper

af forskellige materialekasser og egnede plantearter

Som en almindelig blomstrende entusiast er harpikspotter, gryder, porcelænspotter ikke meget forskellige, og de er alle nemme at bruge. Men som professionel blomsterproducent vil den stadig vælge den mest egnede beholder.

1.Resin blomsterpotter: lav pris, let vægt, ikke let brudt. Men uigennemtrængelig, lufttæt.

2.Porcelæn bassin: smuk dekoration, high-end atmosfære på karakteren. Det er dog ikke vandgennemtrængeligt og lufttæt. Det er tungt nok til at bryde let.

3.Pots: gennemtrængelig, åndbar og egnet til plantevækst, men generelt enkel i form, let brudt.

Harpiksblomsterkruderne er lavet af nedbrydelige plantefibermaterialer. Miljøbeskyttelsen blomsterpotter er alle de samme materialer. De har begge fordelene ved let vægt i træblomsterkander og fordelene ved lyse farver og mange stilarter i plastikpotter. Blomsterkruderne har god luftgennemtrængelighed, lette blomster og græsvækst, og porcelænspotter har fordelene ved smukke udseende og ædle udseende. Miljøvenlige blomsterpotter kan naturligt nedbrydes, når de er begravet i jord og vil ikke forurene miljøet og gavne fremtidige generationer. Derudover har miljøbeskyttelsespotten en stor mængde vand, og det har det smukke ønske om "lejlighedsvis vanding og let voksende blomster" og er særligt velegnet til dyrkning af orkideer og andre planter.

blob.png

Porcelæn bækken. Denne type blomsterpotte er meget dårlig i åndbarhed og vandpermeabilitet, men på grund af sin delikate konstruktion er den malet med forskellige farveglasurer, og nogle er malet med smukke billeder eller behagelige mønstre, nogle er malet med mousserende guldfælge, og de er smukt pyntet. Miljøets rolle, det bruges ofte som et sæt gryder (porcelænpotter anbragt i mindre mudderpotter). Hvis det bruges til at dyrke blomster, kan du kun vælge nogle planter, der er modstandsdygtige over for vand og fugt, såsom dværg ornamental bambus, Araceae planter, bregner, bambus græs, hængende bambus plomme og så videre. Eller med en åndbar jord på linjen, er min lilje, Milano, Tiger-tailed orkideer plantet i sådanne potter, lang godt! Se på hvilke planter du kan lide. De fleste af dem kan plantes. Store potter vokser ikke små frøplanter.

Lilla lerpotter. Denne slags bassin er produceret i Yixing, Jiangsu-provinsen, så det kaldes også Yixing-bassinet. Nu er der mange lignende produkter i Hebei, Henan og andre provinser. Denne bassin er smuk og elegant. Det er velegnet til stuer og boligindretning. Desværre er udførelsen af luftpermeabilitet og vandudslip ikke særlig god. Det er en flyve i salven.