Thanksgiving Lærerens dag

- Sep 11, 2018-

Thanksgiving Lærerens dag

I sæsonens følelser blæste vinden gennem øjnene, regnen faldt på hjertet, og gardinerne begyndte at falde. Da lærerens dag kom, kunne jeg ikke undgå at huske barndommen. Kan du stadig huske foråret 蝉 til den døde silke, voksfakklen ind i de grå tårer for at starte?

Husker du stadig, at der er en gruppe mennesker, der går ud tidligt og sent hver dag, og fortsætter med at forberede lektioner til de studerendes faglige udgifter. Ud over de normale korrektioner bekymrer de sig også om elevernes fysiske og mentale sundhed.


Thanksgiving Lærerens dag | Vin gave til læreren, guld frø og gave

Det er sådan en gruppe mennesker, de har et rungende navn "lærer", læreren er ingeniør af den menneskelige sjæl, den mest strålende karriere under solen.


Med venlig hilsen sagde læreren, at du har arbejdet hårdt!


Oprindelsen af lærerens dagThanksgiving Lærerens dag | Vin gave til læreren, guld frø og gaveMed hensyn til Lærerdagens oprindelse var den tidligste læreredag i kinesisk historie 1931. På det tidspunkt deltog undervisere Qi Shuangqiu og Cheng Qibao i Nanjing Central University Assembly og udstedte en erklæring, der kræver "forbedring af lærernes behandling, sikring af lærernes arbejde og forbedre lærer dyrkning ", og aftalt den 6. juni som lærerens dag, også kendt som Double Six. Snart gik Kuomintang-regeringen først til juni 6 som Lærerdag og ændrede senere Lærerdag til 27. august (Confucius 'fødselsdag).


Efter grundlæggelsen af Folkerepublikken Kina genoptog Central People's Government 6. juni som Lærerdag. Undervisningsministeriet informerede alle lokale pædagoger om, at de kan organisere deres egne fejringer i henhold til de faktiske forhold. Den 21. januar 1985 aflagde den niende session af Den Stående Komité for Sjette Nationale Folke Kongres en beslutning, og den 10. september hvert år blev udpeget som lærerens dag i Kina. Så vores nuværende 10. september er lærerens dag.


Gyldne frø med vin tak

Thanksgiving Lærerens dag | Vin gave til læreren, guld frø og gave

I anledning af den 34. Lærerdag holdt Golden Seed Wine Industry igen en "lærerens gave" begivenhed.


Fra 15. september til 16. september kan lærere i Chizhou City modtage en gratis feriepakke (inklusive gavekort) under begivenheden med ID-kort og læreruddannelsesattest (de to certifikater har samme navn og lokaliteten af husstandsregistreringen er lokal ). Et, en lotteri kupon og et kupon på 120 yuan), med en gavekort, kan du modtage en gavekort i gaveindløsningsområdet (otte år guldfrøflaske).