Tekniske foranstaltninger til at spare potteblomster efter tyfon

- Aug 14, 2018-

Tekniske foranstaltninger til at spare potteblomster efter tyfon

I løbet af sommeren er Typhone almindelig, så hvordan man undgår skaden?

Tidlig dræning. Afløb drænet for at undgå langvarig vandopsamling.

Overfør potte blomster i tide. For eksempel bør potteblomster overføres til steder med høj jord og intet vand på jorden for tiden for at forhindre, at rødderne og andre dele oversvømmes for længe og anaerob respiration mod blomster.

Ryd rødderne og blomstrer i tid. Efter katastrofen vil blomsternes rødder blive beskadiget i varierende grad. Fordi flodens vand indeholder mange mikroorganismer og bakterier, vil det forårsage rotte rødder efter at have angrebet rødderne af blomsterne. Blomsterne oversvømmes med vand for at reducere indholdet af mikroorganismer og bakterier i rødderne. Jord de blotte rødder. Højtrykssprøjten sprøjter vand for at rense mudderet på planterne.

Gør et godt job i sygdomsforebyggelse og behandling. Blad og rod sår forårsaget af tyfoner vil forværre forekomsten af blomstesygdomme, og rettidig sprøjtning og rodbehandling bør udføres. De vigtigste sygdomme er grå skimmel, antracnose, brune plet og rodrot. Lægemidlet kan vælges med 1% Bordeaux blanding, 50% antibakteriel 800 gange, 70% methylthiopanat vådpulver 800 gange opløsning, Daisen Ammonium 200 ~ 400 gange flydende og 75% chlorothalonil vådt pulver 600 ~ 800 gange væske mv. Sprøjtning (vanding) en gang hver tredje til 4 dage, 3 til 4 gange i træk for at kontrollere forekomsten af sygdom.

Efter frøplanterne sikrer den øverste dressing vækst. På grund af det store tab af jordgødning efter vandet i bassinet falder jordens frugtbarhed mere. For at sikre blomsternes normale vækst er det nødvendigt at udføre topdressing.

Desinficer den oprindelige skovl i rydningshaven og flyt derefter tilbage til blomster og træer for at genoptage produktionen. Planteresterne som blade og grene af den oprindelige depression blev manuelt fjernet og ødelagt. Efter tørring blev blandingen desinficeret med 70% methylthiophanat-befugteligt pulver 500 gange. Flyt derefter tilbage til blomster og træer for at genoptage produktionen.