Succulents Planter med store eller små plantepotter?

- Dec 06, 2017-

Det kan ofte være svært at fortælle, hvilken størrelse pot du har brug for til dine succulenter og arrangementer. Som regel anbefaler jeg, at du forlader omkring en halv tomme mellemrum mellem dine succulenter og kanten af ​​potten, så de får et lille rum til at sprede sig og vokse. For meget plads kan faktisk forhindre en succulent i at vokse meget større, fordi rødderne spredes ud før den saftige har tid til at indhente. Hvis du køber en to-tommers succulent, a   2,5 tommer pot er generelt et godt valg, hvis du planter det af sig selv.

Hvis du kombinerer mange succulenter i dit arrangement, vil du gerne have lidt plads omkring hver af dem, så de får plads til at sprede sig. Et tæt pakket arrangement som det nedenstående vil se smukke ud, så snart det er færdigt, men det vil generelt forhindre, at succulenterne vokser i et stykke tid, og ser overgroet ud som succulenterne forsøger at strække eller sprede sig. Giv dem et lille "åndedrætsrum" for at give mulighed for ny vækst.

Mens der er mange ting at overveje, når man vælger en krukke, er det stadig en rigtig sjov del af voksende succulenter.

Baike Biological tech. co., ltd. Specialiseret i forskning og fremstilling af jordvenlige indendørs / udendørs plantepotter med smukt udseende, er vores plantepotte lavet af biologisk nedbrydelige landbrugs- og skovbrugsrester. Hjælpe din saftige plante vokse sundt.