Statsrådet lancerer forebyggelse og kontrol af lungebetændelse af epidemier

- Feb 11, 2020-

Statsrådet lancerer lungebetændelsesepidemien

Forebyggelse og kontrol

     På nuværende tidspunkt forener partiets centralkomité og statsrådet og fører folket i hele landet til at udføre forebyggelse og kontrol af lungebetændelsesepidemien ved ny coronavirusinfektion. Rådets kontor for statsrådet implementerede resolut de vigtige instruktioner fra generalsekretær Jinping om forebyggelse og kontrol af epidemien og ånden i de relevante meddelelser fra partiets centralkomité og statsrådet, implementeret strengt forskellige forebyggelses- og kontrolforanstaltninger, og tilrettelæggelse af epidemisk forebyggelses- og kontrolarbejde udført på en ordnet måde.


Efter epidemien flyttede statsrådets rådgiverkontor hurtigt sit nuværende fokus til epidemisk forebyggelse og kontrol i henhold til relevante indsættelser og gjorde epidemisk forebyggelse og kontrol til den vigtigste opgave på nuværende tidspunkt. Efter undersøgelse fra partigruppen blev der nedsat en førende gruppe til forebyggelse og kontrol af den nye coronavirus-epidemi på rådgiverkontoret i statsrådet, der hovedsageligt er ansvarlig for direkte ledelse og indsættelse af kammerater. Medlemmerne af partigruppen er ansvarlige for arbejdsdelingen, og hver afdeling implementerer arbejdet i henhold til arbejdsdelingen. Den første er at finde ud af detaljeret kadres og arbejdstageres rejsesituation under Spring Festival. Alt personale skal rapportere deres sundhedsstatus regelmæssigt hver dag og klassificeres og instrueres til at gennemføre 14-dages isolering af hjemmet. Det andet er at undgå skarer. Gennemfør forlængelsen af ​​forårets festivalferie i overensstemmelse med de relevante arrangementer i statsrådet. Springfest Tea Party-begivenheden for personalet og bibliotekaren, der oprindeligt planlægges for nylig at blive annulleret, vil blive annulleret, og agenturets alle møder og forskningsaktiviteter uden for kontor vil blive suspenderet. I perioden med forebyggelse og kontrol af epidemier vil et fleksibelt arbejdssystem blive implementeret. Bortset fra nødvendige positioner som f.eks. På vagt, telegrafi, fortrolighed, udskrivning, logistik osv., Kan du arbejde hjemme gennem online netværkskontor og andre metoder. Den tredje er at gøre et godt stykke arbejde med forebyggelse og kontrol på kontoret. Arbejderne skal bære masker og gå ind i institutionernes porte for at tage kropstemperatur. Foretag offentlig sanitet og desinfektion af kontorer for at mindske muligheden for virusoverførsel. Medarbejdere implementerer midlertidigt et måltidsdelingssystem og leverer madkasser efter ønske. Den fjerde er aktivt at fremme epidemiske forebyggelses- og kontrolpolitikker og videnskabelig beskyttelsesviden gennem WeChat-push og andre metoder. Kræv kadrer og medarbejdere til at skabe opmærksomhed, øge tilliden, ikke tro på rygter, ikke tro på rygter, adlyde den overordnede situation, adlyde arrangementer, aktivt samarbejde med myndighedernes forebyggelses- og kontrolarbejde, foretage rettidige og ærlige daglige nulrapporter, og strengt beskytte enkeltpersoner og familiemedlemmer i overensstemmelse med kravene. Gør praktisk handling for at give fuld deltagelse af partimedlemmernes eksemplariske rolle og vinde kampen mod forebyggelse og kontrol af epidemier.


På nuværende tidspunkt tager rådgiveren for statsrådet, bibliotekaren for det centrale kulturelle og historiske forskningsmuseum og den specielle forsker for det kulturelle og historiske museum på rådgiverkontoret også aktive handlinger, og direktørerne for udstillingerne tilbyder rådgivning og forslag. Ifølge statistikker var der fra 26. januar til 8. februar statsrådets rådgivere Tang Min, Zhang Hongwu, Fan Xi'an, Li Yuguang, Zhu Guangyao, Xie Boyang, Qiu Baoxing, Zhang Yuping, Li Wu, særlige forskere for statsrådets rådgiver Yang Zhiming og Wu Liang, og det statslige rådgiverkontor Hu Bengang, direktør for psykologi i politikforskning og tidligere rådgiver for statsrådet, og You Minjian, fremtrædende forsker i det offentlige politiske forskningscenter, skrev i alt 20 relevante forslag, som alle er blevet forelagt ledere for statsrådet gennem kanalen "gennem tog". Socialundersøgelsescentret i Rådets kontor i statsrådet sammen med Xinhuanet og andre afdelinger lancerede "Spørgeskemaundersøgelsen om virkningen af ​​ny Coronavirus-infektion på lungebetændelse på virksomheder" på Internettet, hvor man opfordrede til og forstår problemerne i produktionen og drift af virksomheder og relaterede udtalelser og forslag. Den redaktionelle afdeling i Counsellor Chamber of the State Council indledte en skriftlig diskussion. Rådgivere Lin Yifu, Qiu Baoxing, Tang Min, Deng Xiaohong, Shi Yinhong, bibliotekar Cheng Dali, Yang Zhiming, Cao Hongxin, Bian Zhenjia og andre specielle forskere reagerede på epidemien og fremmet realiseringen af ​​vigtige økonomiske og sociale udviklingsmål. 2. At sikre en vellykket gennemførelse af et velstående samfund og "trettende femårsplan" og fremsætte relevante synspunkter og forslag.


Rådgiverkontoret udførte også opgaverne som et samlet frontarbejde, hilste specielle medarbejdere hos rådgiverens personale og afspejler den specielle plejeperiode.