Stabil afstand, god jord dækker, Gem frø, høj effektivitet

- Sep 11, 2017-

Seeder refererer til anlægget frø til såning af plantning maskiner (under hensyntagen til soja og andre afgrøder), normalt kaldet seeding fabrikken er ofte kendt som afgrøde arter navn, såsom majs plantageejer, korn såning maskine, majs såning maskine , bomuld plantageejer, fouragere spredere og så videre.

Plantageejer har karakter af plantning jævnt, den samme dybde, linjeafstanden er stabil, kabinettet er god, frøene er gemt, og arbejdseffektivitet er høj. Korrekt brug af plantageejer bør være opmærksom på de følgende 10 point:

1, i feltet før operationen af vedligeholdelse til at rydde op i udsæd inde i resterne og oplukker på græs, jord, at sikre god stand, og traktorer og plantageejere af transmissionen, rotation, overensstemmelse med instruktionerne Smøremidler, især før hver operation bør være opmærksomme på transmission kædesmøring og spændinger og bolt på plantageejer fastgørelse situation.

2, rack kan ikke vippe såningen maskine og traktor krogen, ikke vippes, arbejdet skal være før og efter rack var vandret tilstand.

3, gøre en række justeringer i henhold til instruktionerne og agronomiske krav, den såning beløb, oplukker linjeafstand, grøften dækning casing knæk den passende justering af dybden af hjulet.

4, være opmærksom på at tilføje frøene til at slutte sig frø boks frø, for at opnå nogen små, skimmel, Diverse, at sikre effektiviteten af frø; efterfulgt af tilsætning af frø boks i det mindste at kunne dække indgangen til boksen for at sikre, at frø glat.

5, piloten til at sikre kvaliteten af udsæd, i et stort område inden plantning, vi må overholde pilot 20 meter, såningen maskinen arbejde. Venligst landbrugs personale, lokale landmænd og andre test høring, bekræftet i overensstemmelse med lokale agronomiske krav, og derefter et stort område af beplantning.

6, være opmærksom på ensartet lige linje af landarbejdere vælger at gå ruten, bør sikre, at tilføjelsen og mekaniske adgang til lette plantning ikke bør være opmærksomme på ensartet lige linje frem, kan være hurtigt eller langsomt eller stoppe, så som ikke til replay, udsæd; Såning af såningen maskinen er skal udføres under rejser, og udsåningen maskinen bør ophæves, når retrogressed eller vendte.

7, såning først den første jord over hele landet, for ikke at krølle jorden, hvilket resulterer i lavvandede såning lavvandede.

8, ofte observeret under såning ofte observeret seed enhed, oplukker, dække og transmission af arbejdet i situationen, som forekomsten af tilstopning, ler, strik græs, frø dække lax, udelukkes omgående. Justere, reparere, smøre eller rydde op i Strik og andet arbejde, skal foretages efter parkering.

9, at beskytte maskinen såning maskine arbejde, er strengt forbudt tilbage eller skarpe sving, såning maskine eller landing bør være langsom til at undgå at beskadige delene.

10, være opmærksomme på boksen frø når frø boks frø ikke bør være mindre end frø boksens rumfang af 1/5; transport eller overførsel af jord, boksen frø skal ikke være belæsset med frø, men kan ikke installere andre tunge genstande.