Såning stabilitet, såning det samme, selv fra partikelstørrelse

- Sep 11, 2017-

Rektangulære planter er blevet mainstream markedet

Rektangulære plantageejer med markedet at fremme og udvikle typen af rektangulære planter er blevet en hel del, rektangulære planter ikke kun erstattet den oprindelige gamle landbrug er det vigtigste er, at det har en ensartet fordeling effekt. Må ikke bekymre dig om ujævn dyrkning af deres egne afgrøder så at effekten af fattige landbrug afgrøder påvirke høsten.

Den rektangulære såmaskine gør drysses frøene jævnt fordelt på de plantning parceller. Almindeligt anvendte modeller er centrifugal spredere, som består af frø kasser og udsåningen hjul. Frøene er transporteret fra boksen frø til udsæd hjulet og såede under påvirkning af centrifugalkraften. Udsendelser op til 8 til 12 meter. Kan også såning pulver eller granulat gødning og kalk og andre materialer, såning enhed kan også installeres på landbrugs fly til at bruge.

 

1. landbrugs tekniske krav: rettidig såning, overensstemmelse med kravene i den såning, såning dybde, stamme, linjeafstand og andre indikatorer, såning stabilitet, såning af samme, ensartet partikelstørrelse.

2. kravene i den rektangulære plantageejer: såning i overensstemmelse med bestemmelserne i frø distribution er ensartet, frø såning i våd jordlag og dækket med våd jord, såning det samme frø skader prisen er lav; på såningen maskinen kræver også linje afstand, det samme antal frø på bestillings-maskinen kræver også antallet af frø pr. hul er lig, frø af hullet er ikke alt for spredt; for en enkelt præcision rektangulære plantageejer, kræver hver frø og dens frø nær den samme afstand.

Den korrekte metode til at holde den rektangulære såmaskine kan bruges i lang tid

Efter brug af rektangulære planter til at være opmærksom på bevarelse arbejde bør opbevares i et tørt og ventileret lagersted eller kaste, for at undgå åben opbevaring. Bør opbevares i rack støtte bør ikke være direkte og jorden kontakt at undgå virkningerne af den næste brug af fugt. Gør den daglige vedligeholdelsesarbejde af den rektangulære planter kan øge sin levetid.

Rektangulære plantageejer i langtidsopbevaring i den næste sæson før starten af udsæd, bør der foretages tidligt vedligeholdelse af maskinen i en tilstand af god teknologi. Ren jord arbejde dele og rense dem med smør eller olieaffald at undgå rust.

Rektangulære såmaskine ugifte-hak hastighed og integration er meget høje og opfylder betingelserne for brug af enheden, og prisen er meget god, så baseret på rektangulære såmaskine C51 microcontroller udvikling overvågning program, i den rektangulære såmaskine podning tragt root svarende til de to parter blev installeret en infrarød emission tube og en infrarød modtager tube, en transmissionsenhed om signalet er monteret på den interne fastsættelse del, og et signal modtagende enhed er monteret på push rod.

Når frø af den rektangulære planter er faldet af Andenæbbet, de infrarøde stråler, der udsendes af infrarød emission tube er midlertidigt blokeret, og infrarød modtagelse tube sender puls signal på grund af den korte modtagelse af den infrarøde stråle, og modtager signalet gennem modtageren monteret på push rod buzzer lyd, tyder på, at frøene falder, kan du også installere to par af lanceringen - modtagerenhed i den rektangulære planter til at forbedre overvågningen nøjagtigheden.