Syv tips til at få den perfekte kompost, du kan producere gødning i gården med livaffald

- Jun 27, 2018-

Syv tips til at få den perfekte kompost,

Du kan producere gødning i gården med livaffald

   

Hvad er de mest almindelige problemer for blomsterkammerater, når de komposterer? Den ene er let at have insekter, og den anden er meget uvenlig. At løse disse to problemer er meget simpelt. At holde hemmeligheder i kompostbakker kan undgå insekter. Ved kompostering må du ikke lægge materialer for at undgå lugt.

For at gøre en frugtbar, velolieret jord i gården, skal du mestre de følgende syv hemmeligheder.


Det første punkt: forstå kompost ingredienser


Ved kompostering er det nødvendigt med to hovedkomponenter for at gøre komposten mere perfekt. Den producerede kompost jord vil indeholde en masse kulstof og nitrogen. Materialet, der producerer kulstof, kaldes brunt materiale, fordi de normalt består af tørre blade, hø, savsmuld, pap og tørre halm.

De nitrogenholdige materialer indbefatter fælles grønne materialer som friske blade, friske høblader og skræl osv. Dyreksprementet vi normalt ser er også rig på kvælstof.


Ved kompostering er det muligt at belægge bunden med et tyndt lag kvist eller nogle stilke, så et lag af vand kan formes for at forhindre kompostering af materialet og holde det åndbart.


Det andet punkt: At skabe balance mellem kulstof og kvælstof

Ved kompostering må interaktionen mellem carbider og nitrider ikke være ubalanceret. Vi skal også være opmærksomme på udvælgelsen af kompostmaterialer. Efter at have tilføjet for mange faldne blade, skal vi også korrekt lægge nogle blade og peeling. Undgå for meget kulstofelementer og for lidt nitrogen.


Det tredje punkt: Tilsætning af kompostmateriale


Ved kompostering, hvordan kontrollerer du om kompost holder balancen mellem kulstof og nitrogen?


Hvis der er for meget nitrogen, bliver kompostmaterialet klæbrigt. Denne gang er du nødt til at tilføje noget affældning, hø og øge kompostets kulstofindhold.

Hvis der er for meget kulstof i kompostmaterialet, så tilsæt lidt grøntsagskal for at øge nitrogen.


Affaldet i køkkenet indeholder sædvanligvis hovedsageligt kvælstof, såsom almindelige blade, skræl osv., Mens afblegningen sædvanligvis er suppleret med kulstof, og disse materialer blandes i forholdet 1: 4 er det bedste.


Det fjerde punkt: tiden for hurtigere gæring


Ved kompostering skal du være tålmodig. Kompostering skal holdes fugtig, og nogle orme kan placeres under kompostmaterialet. Dette vil øge kompostgæringens hastighed og lette hurtigere nedbrydning.


Når du vil reducere lugten under kompostering, kan du dække nogle blade, tørret halm, græsklipper osv., Således at du som beklædning kan forbedre skønheden og reducere lugten.

Ved kompostering tilføjes lag af materiale, hver ca. 7 til 10 cm.


Når kompostering er afsluttet, er det interne kompostmateriale først i sort først, og det eksterne kompostmateriale er svært at nedbryde, så det er nødvendigt at udføre regelmæssig agitation.


Det femte punkt: Undgå overdreven fugtighed eller overdreven tørring


For at gøre en perfekt kompost, undgå vand i området, så det er ikke nødvendigt at efterlade et drænhul. For at forhindre, at insekterne løber ind, skal dræningshullets placering fastspidses med en gasbind.

Når det regner, skal toppen af kompostkassen være dækket af et låg for at forhindre akkumulering af vand i jorden. Hvis kompostmaterialet er forholdsvis tørt, skal det tilsættes i tide for at holde komposten fugtig og ikke våd.


Kompost bør placeres på et sted, der forhindrer overdreven eksponering eller overdreven nedbør.


Det sjette punkt: grundlaget for kompostering


Succesen med kompostering er efter min opfattelse hovedsagelig at regulere forholdet mellem nitrogen og kulstof i indersiden for at undgå en vis mængde materiale for kontinuerligt at akkumulere erfaring, behøver ikke at se for mange bøger, behøver ikke et termometer eller en række blomster Kompostkasser, eller forskellige tilsætningsstoffer.

Alt du skal gøre er at bruge lidt mere tid på at eksperimentere. Når du lægger kompostmaterialer, skal du være opmærksom på deres beløb.


Ved kompostering har regelmæssig agitation visse fordele. Det kan grave op komposten, der allerede er dannet i bunden, så materialet i hele kompostbakken kan gæres og gæres hurtigere og hjælper med til at opnå en mere perfekt kompostjord.


Syvende: Vær tålmodig


Nogle erfarne gamle gartnere kan producere meget god kompost jord i nogle få uger, selvfølgelig for at gøre flydende gødning hurtigere.

Den gennemsnitlige blomkammerat er dog generelt tre måneder til mere end seks måneder for at producere en fuldstændig gæret kompost. Kompostmaterialet inde skal helt nedbrydes og omdannes til sort jord, så kompostering er afsluttet.


Komposteringsmaterialer må ikke bruge nogle mejeriprodukter eller kødprodukter. Dette vil påvirke komposteringens kompostering og gæring, og det vil let tiltrække insekter og forårsage ubehagelige lugte.