Original af Chrismas

- Dec 24, 2019-

Original af Chrismas

Julen er en Spring Festival for udlændinge. For dem er dette en glad dag med at fratræde og byde den nye velkommen. Så hvor meget ved du om julens oprindelse, lad os tale med dig om, hvornår julen opstod.

image

Julen den 25. december er festdagen for kristendommens grundlægger Jesus Kristus, og det er den største og mest populære ferie i USA.


I henhold til de kristne Hellige Bibel besluttede Gud, at hans enbårne Søn, Jesus Kristus, skulle fødes i verden, finde en mor og leve på jorden, så mennesker bedre kan forstå Gud, lære at elske Gud og bedre Elsk hinanden . "Jul" betyder "Fejring af Kristus", som fejrer det øjeblik, hvor en ung jødisk kvinde, Maria, fødte Jesus.


Maria er forlovet med tømreren Joseph. Før de boede sammen, opdagede Joseph imidlertid, at Maria var gravid. Fordi Joseph var en anstændig person, og han ikke ønskede at tale om det for at få hende til at miste ansigt, ville han stille og roligt bryde op med hende. Mens han tænkte over det, dukkede Guds engel op i sin drøm og sagde til ham: "Ikke mumle, gifte dig med Maria hjem. Barnet, hun bærer, er fra Helligånden. Hun vil føde en dreng, og du Giv barnets navn Jesus, fordi han redder mennesker fra synd. "

image

Selvom den nøjagtige fødselsdag for Jesus ikke er klar, opdeler kalenderen for ca. 2000 år tid i før-f.Kr. (før Jesu Kristi fødsel) og post-AD (AD er en latinsk forkortelse, der betyder "med os Lord-The Age" af Jesus "). I løbet af de første tre hundrede år efter AD blev Jesu fødselsdag fejret forskellige dage. Endelig i 354 e.Kr. gjorde kirkeledere den 25. december fødselsdagen for Jesus Kristus.

image

På julaften forbereder forældrene stille gaver til børnene og lægger dem i strømper. Kulminationen på julaften er en begivenhed i Christ Church. Masse på julaften er normalt opdelt i to gange, en gang afholdt kl. 21 til 22 for menigheden; den anden er messen ved midnat, som er klimaks på julaften. Midnattsmessen er afsluttet ved midnat, når julen nærmer sig, ofte ledsaget af kirkeklokker, der ringer tilgivelse, velsignelse og glæde og lykke for verden.


Julen er en vigtig ferie for kristne til at mindes Jesu fødsel. Ifølge Bibelen blev Jesus født i en lille by i Judea-Betlehem. Bogen registrerer, at Jomfru Maria blev undfanget af Helligånden. Da hun vendte tilbage til sin hjemby med sin mand, Joseph, var alle hoteller fulde. Derfor blev Mary tvunget til at føde Jesus i krybben. Det siges, at da Jesus sov fredeligt i krybben i Fjernøsten, fulgte tre læger en lys stjerne på himlen for at finde Jesus og tilbad ham. Hyrden hørte også englenes stemme i himlen i ørkenen og fortalte dem de gode nyheder om Jesu fødsel.


I dag er julen gradvis forsvundet fra sin oprindelige stærke religiøse karakter, blevet mere end bare en religiøs ferie, langsomt blevet en familiesammenføring, et måltid sammen og en traditionel vestlig folkefest for børn.