Ni typer af sukkerstoffer, der passer til børn, køb en til dine børn

- Mar 20, 2018-

Ni slags sukkulenter, der passer til børn, køb en pot til dine børn

Fleshy ser dejlige og nemme at passe på. Kan lade familiens børn vælge at hæve en kødkød, regelmæssig pleje kan dyrke børns ansvarsfølelse, men også give børn mulighed for at lære mere om naturen og muligheden for at kontakte naturen, at ledsage saftige planter vokse sammen, så børnene lærer at holde sig til. Hvis du har børn i hjemmet, skal du være opmærksom på artiklen og give din familie en passende succulent plante. Han vil elske det.

OPPINA tilhører den slags godmodige, flotte, velholdte OPPINA blade i den store familie af kødfulde kød. Farven er lyserød, og spidsen præsenterer en svag lyserød, meget sød. Da vil børnene lide det meget.

blob.png

OPPINA er egnet til et tørt, varmt vækstmiljø. Derfor skal vinteren være opmærksom på temperaturen under hærdningsprocessen. Desuden bruger OPPINA ikke for meget vand, fordi bladene har god vandlagringskapacitet. Ved vanding er det nødvendigt at være opmærksom. Hvis du ikke vander det, skal det være grundigt vandet. Så i den mere kødverden er Operina en god støtte.

Debbie's bladfarve vil ændre sig med sæsonen og vækstmiljøet. Under normale forhold vises det lyserødt. Pink Debbie, Meng Meng, ser super ecstasy, ingen børn tiltrækkes ikke af det. I modsætning til det meste af det kødfulde kød er det nødvendigt at være opmærksom på skygge mere end om sommeren, og det er nødvendigt at ventilere det under daglig vedligeholdelse. Efter at have vokset i et stykke tid vokser pods normalt laterale knopper, der danner en gruppe mennesker. I foråret og vintersæsonen er det den bedste tid for Debbie. Med hensyn til bevaring er det ikke svært at prøve sommeren om sommeren, og dugforholdet er tilstrækkeligt. Plantetypen er kompakt, og farven bliver mørk lilla og endnu mere lilla, men det er nødvendigt at være opmærksom på skygge om sommeren.

blob.png

Den sorte prins er et klassisk og populært produkt. Selvom det er et populært emne, har det en stor dekorativ værdi. Den sorte prins er ikke stor, men gasfeltet er meget stærkt. Det ligner en sort lotus i fuld blomst. Mange børn vil kunne lide det. Den sorte prins er også en af de mest rigelige kød. Under vækstprocessen er den nødvendige tid for lyset længere, men det kræver ikke overdreven vanding, og det kræver ikke overdreven befrugtning. Vandet hældes tre gange om måneden. Fedt kan være meget godt pleje. Når der ikke er nok sollys, bliver den sorte prins grøn og solskinnet vil stige. Den sorte prins vil gradvist blive rød og til sidst blive sort. Det blomstrer om sommeren, og blomsterne er sorte og røde med inverterede klokker. Paraplyerne er arrangeret i rækker og er meget smukke.

blob.png

Saussurea blade er hvide i farve og smukke i udseende. De ligner en lotus lavet af is og sne. De er hellige og elegante, som levende håndværk. De potteplanter er sat på solrige terrasser, vindueskarme osv. De er friske, elegante og unikke. Saussurea sinensis er resistent over for tørke og vand, og under bevaringsprocessen skal der lægges mere vægt på ventilation, moderat vanding, overholde princippet om at se og se vådt, og det skal bemærkes, at sovende ikke bør anvendes til befrugtning.

Den smukke stjerne i Jixing er en saftig plante, som vi ofte anbefaler. Det er en slags kødfulde kød, der både er flot og let at hæve. Bladene fra den smukke stjerne i Jixing vil være særligt lyse i solskinnet. Det er meget smukt, og Jixings skønhed er ikke kun tørke-tolerant, men også Det er mere koldtolerant. Om sommeren skal det muligvis skygges ordentligt. I hvileperioden er det nødvendigt at være opmærksom på at kontrollere mængden af vand, men i det hele taget er det stadig meget godt at holde mere kød.

Perlen er også en succulent plante, som vi ofte anbefaler. Buddhaperler til tørt og køligt vækstmiljø, undgå tøs varme og blærer, den anden ting at nævne er, at regnen skal forhindre perlen til at regne, ellers vil der være et rotent stilfænomen!

blob.png

Så længe de lilla riskorn er faldet i gryder, kan de næsten overleve. Udseendet af lilla riskorn er også en succulent plante, som Xiao Bian især kan lide. Et lille krystalklar kødfulde blad ser dejligt ud. Playful, og vil åbne en lyserød blomst, følelse Meng Meng! Lilla ris kultur, det vigtigste at være opmærksom på er vanding, og vanding opretholde principperne om tør og derefter vanding, bør ikke være et stort problem.

Tynd sne er en meget speciel slags saftige plante. Det er meget hård og koldt, og det er modstandsdygtigt over for tør og fugt. Er det sjovt? Om sommeren er det nødvendigt at være opmærksom på skygge, og andre årstider kan acceptere lys. Det er meget vigtigt at være opmærksom på ventilation under avlsprocessen.

Rainbow Jade er en stjerne i den kødelige verden. Det dejlige udseende er elsket af mange mennesker. Eller rød eller grøn kødfulde blade, det ser ud til at spire, regnbuejade er ikke bange for eksponering, rettidig varm sommer ikke behøver at skygge, men også kan være hardy, virkelig er meget god og kødfulde, det mest interessante er, at Farven på bladene i regnbuejade vil ændre sig med graden af sollys eksponering, og jo mere rigeligt sollys, jo mere rosenrødt vil farven være.


Ovennævnte 9 slags saftige planter kan tiltrække børns opmærksomhed fra udseendet, og de er relativt gode og støttende. De er særligt velegnet til børnene til at øve deres hænder, og de kan hurtigt vælge et barn til din familie.