Materiale og Karakteristik af fælles urtepotter i havebrug

- Sep 27, 2017-

På flower pot af materialetyper er der 8,9 former for så meget som:


Første, de første keramiske krukker. Denne kategori omfatter keramik, porcelæn håndvask, mudder bassinet, med glasur flise bassin, lilla sand bassin, pseudo lilla sand bassin og så videre.


Hvis sorteret efter åndbarhed, bør det være et mudder bassin > keramik > lilla sand bassin > pseudo lilla sand bassin > med glasur flise basin > porcelæn håndvask.


De er også forskellige elementer af deres egne, den generelle produktion af råvarer er hovedsagelig lerpotter og sand, slags grove partikler af grove partikler er tilføjelsen af en del af resultaterne af sand; og lilla som en særlig keramik keramik, er brugen af Yixing Regional specialitet af en høj kvalitet ler fyret, kan man sige, at det geografiske område for produktet; og porcelæn råvarer er de vigtigste komponenter af kaolin, kvarts, feldspat og så videre.


Temperaturen af fyring er dybest set rækkefølgen af ovenstående, fliser og krukker temperaturen i 800-1000 grader, pseudo lilla sand og lilla pot er 1000-1200 grader, porcelæn håndvask skal den højeste temperatur, 1200-1300 graders, selvfølgelig, det er kun den generelle lov, og nu den keramiske teknologi er mere avanceret, temperatur af produkter er alle, men jo højere temperatur, teksturen af det færdige produkt er mere præcis.


Gryder (herunder sort keramik, røde keramik, flise bassin, mudder gryder og andre markeder, kaldet): gennem sammenligning af flere data, jeg tror mudder-bækkenet er faktisk keramik, det er åndbart, gennemtrængelige er meget god, meget egnet avl planter, mange blomst venner være vil specielt søger keramik plantet elskede planter. Potterne er generelt grå og sort og hvid, mange mennesker er forvirrede farve forskellen mellem de to gryder er hvordan det er én ting, faktisk er der en lille ændring i produktionsprocessen, den afkøling metode efter fyring forskellige. Røde bækken er en naturlig nedkøling, sort bassin er vandkøling. Naturlig afkøling af ovnen luftcirkulation, ilt nok, således at elementet jern i bassinet oxideres til Fe2O3, fordi Fe2O3 er rød, så puljen vil være rød. Hvis afbrænding grundigt, at ovnen konstant vand, vandet hurtigt forvandlet til vanddamp at forhindre strømmen af luft, således at ovnen til at danne en ilt-frit miljø, gryder af Fe2O3 vil blive reduceret til FeO, fordi FeO er grøn, så puljen vil være grøn og grå. Sort bassin i rød-bassinet i antioxidant, hydrering, atmosfæriske erosion og andre aspekter af præstationer er overlegne, det er mere robuste, alkali modstand, holdbarhed og stærk. Men på grund af operationelle problemer, nu kan du se den sorte bassin er mindre og mindre.


Keramik af-A.Davey-flickr


Sort lertøj billedkilde Se vandmærke


Røde Potter af-wideeyedwonders-flickr


Med glaserede krukker af-skjdksfkssdflkfsld-flickr


Ud over omtale, selvom nu online shopping populære, logistik udviklet, men i online keramik er ikke et klogt valg, sige brutale kurer pause sats ikke at denne fragt er nok til at købe et par gryder, og vil gerne købe keramik venner eller flere i den lokale flow Øh marked Drej det, måske vil der være en god høst.


Lilla sand bassin: ovenstående er sagt, lilla sand bassin er en specifik geografisk produkt, dens struktur er tæt, tæt på porcelæn, styrken af store, brudt shell eller sten, fin tekstur, små partikler, permeabilitet, permeabilitet er det er godt. Da prisen er høj, tilbringe flere folk plejede at plante Ming Lan og bonsai og andre høje værdi af blomster.


Lilla Potter kommer fra netværket


Porcelæn håndvask kan være den mest moderne brug af en pulje af blomster, fordi den er rig på glasur, smukkere, bedre dekoration, de vigtigste familie er at forskønne miljø godt, farven, formen af en enkelt pot er kun en senior blomst venner vil pleje og vælge. Ja, teksturen af porcelæn håndvask er også tætte, permeabilitet og permeabilitet er fattige, der påvirker rod af vejrtrækning, blomst venner afspejles i keramik plantet planter end keramik vokser langsomt. Nogle Hej våde planter såsom ## taro, # calli lily, # millioner unge og så videre med porcelæn pot dyrkning er bedre. Nu er en masse store porcelæn gryder er plejede at gøre gryder, er der ingen hul, ren dekoration funktion.


Porcelæn pot af John Bonham-flickr


For det andet plast urtepotter. Plast urtepotter på grund af lette vægt, form, farve typer, prisen er ikke høje, og produktionen af hurtige, egnet til store industrielle produktion, som i den nuværende blomsterkrukke marked indtager en stor del. Vi ser ofte harpiks gryder og plastic Potter fra det materielle plan, de er stort set ingen forskel, plast mønstret mere, og nogle vil tilføje en bred vifte af stabilisatorer, hærdning befuldmægtigede, fyldstoffer, smøremidler, osv., fordi jeg ikke studere dette aspekt, ikke dybdegående sagde, det er ikke godt. Markedet blev kaldt plast urtepotter, og, de tror, at Plasten er lav, sætte nogle af genanvendte materialer eller billige råvarer at gøre puljen kaldet plast urtepotter. Resin blomst gryder lyd meget high-end ligne, så nogle af det nye materiale og nogle fysiske egenskaber af plastic Potter, de blev kaldt harpiks urtepotter. Forskellen mellem de to typer af gryder på markedet fra udseende og sensoriske er som følger:


Plastik blomst gryder første pris vil ikke være meget høj, generelt en til et par dollars, lidt større også en halv snes stykker. Plast urtepotter i forhold til harpiks urtepotter generelt afveje og føler lettere, knivspids op tekstur er mere skørt, ingen fleksibilitet, nem at aging, open air generelt 1-2 år der er ingen styrke (en knivspids på den brudte), og nemt at brænde det


Plast flower pot af Quinn Dombrowski-flickr


Harpiks urtepotter er generelt i prisen for en halv snes dollars til snesevis af stykker mellem den store størrelse af hundredvis af stykker. Denne form for urtepotter op fornemmelsen af de tungere, og nogle harpiks urtepotter har en vis grad af fleksibilitet, vil ikke føle hårdt eller sprødt, så mere end plast urtepotter falde, end den gennemsnitlige plast blomsterkrukke anti-aging præstation er god, og forhold til plast urtepotter, harpiks gryder er vanskeligere at brænde.


Resin blomst pot af Adem Djemil-flickr


Tredje, andre materialer urtepotter


Natursten gryder, fordi det er et naturligt materiale, lavet af puljen er også mere naturlige charme. Stone blomst gryder lille volumen af det lille punkt, kan du sætte skrivebord til at nyde, stor størrelse for tungt, ikke velegnet til familie, for det meste lavet gryder, i et større åbent rum miljø. Sten bassin er også alt for tætte tekstur, vandtætte, åndbar, og planternes vækst er ikke godt.


Sten Potter kommer fra netværket


Woody gryder, især logs, plantet planter er meget enkel, naturlig, meget god dekorativ effekt, samt med træ ind i plantning rillen, plantning bokse, osv., men på grund af løs tekstur af træ, langsigtet brusebad, og vanding befrugtning, derefter, træ bassinet kan bruges i en meget begrænset årrække.Glas potter kaldes glasflasker, glas cylinder er mere præcis, hovedsagelig anvendes til mikro-landskab og hydroponiske planter containere, plante faktisk rodvækst, eller i mørke, næringsrig, løs åndbar matrix vækst bedst, men mange familier foretrækker nu denne form for hydroponics, føle rene og gennemsigtige, skadedyr og sygdomme er mindre, hvis det er vand, uddannelse, den følgende vand kan også hæve et par små fisk. Hydroponics er primært nogle Hej våde planter, såsom: ## taro, # millioner unge, # grønne radise, # kiste græs, # hvid kran taro og så videre. Mikro-landskabet nu en masse mennesker kan lide, kvadrattomme plads all inclusive-følelse, men ønsker at beholde anlægget tilstand for lang tid, er behovet for en masse plantning erfaring, er ikke let.


Cement gryder, som er den nordiske stil af Boligmontering populære, jo mere efterspurgt af en pot. Nordic wind er kendt for enkelhed, farven er for det meste sort og hvid aske og nogle metal og træ farve, være opmærksomme på linjer, enkel og pæn. Potterne lavet af cement er grå, lige linjer, meget stærk industriel stil, og plantet på en levende plante, f.eks. # klaver blade eller # blad, er en meget god kamp. Cement basin tæthed svarende til keramik, åndbarhed og dræning er også god, den eneste bekymring er om sammensætning af cement planternes rødder vil forårsage en dårlig indvirkning, den nuværende tvivl, jeg ikke har faktisk brugt, men også ikke se nogle mennesker siger, at hans anlæg er død i en cement bassin.


Cement Potter kommer fra netværket


Plante fiber urtepotter, er fremkomsten af en miljømæssige blomsterkrukke i de seneste år, det er anvendelsen af halm, ris skallerne, peanut shell og andre afgrøde affald efter knusning, tilføje miljøvenlige klæbemidler, blande efter compression molding et nedbrydeligt pot.


Anlægget fiber flower pot er et godt valg, prisen er ikke høj, lidt højere end plastik urtepotter, vægtykkelse, vægt og tekstur ligner plastic urtepotter, farve og form er mere forskelligartet. Det kan være helt nedbrydeligt miljøegenskaber, ud over dens permeabilitet er også bedre, er befordrende at plante vækst. De nuværende anlæg fiber gryder relativt små specifikationer generelt bruge 3, 4 år ingen problem, den større størrelse af blomsterkrukke, vanding mere udsat til sprængning, deformation af situationen, men der skal yderligere udvikling og optimering.


Anlægget fiber blomst gryder billedkilde Se vandmærke


Gennem indførelse af de ovennævnte typer af gryder kan vi konkludere: keramik, lilla Potter, træ urtepotter, cement gryder og plante fiber gryder gennemtrængelige, åndbar er bedre, velegnet til udplantning strengere fugt krav, frygt for oversvømmelse Og tørke-resistent kød anlæg; og porcelæn gryder, plastic Potter, sten krukker og glas potter er mere velegnede til Hej vand våde planter og vandplanter. Nå, flower pot er tilfældet med stor beholdning, forstår de forskellige gryder, i håb om at hjælpe dig med at vælge de foretrukne gryder, holde dine planter.