Liu Qiangdong eksploderer ofte "Gold Sentence" ved åbningsceremoni Langfang Economic and Trade Fair

- May 28, 2018-

Liu Qiangdong eksploderer ofte "Gold Sence" på

Åbningsceremonien af

Langfang Økonomiske og Trade Fair

"Her i Hebei er min officielle stigning æresbyens leder af Pingshi Stone Village i Chiping County, Hebei-provinsen, Kina," sagde Liu Qiangdong, som også har en vigtig identitet. Oprindeligt den 28. november sidste år blev Liu Qiangdong ansat som den "berømte landsbydirektør" i Pingshi Village i Chiping County for at drive alle landsbyboere ud af fattigdom.

blob.png

"Liu Cunzhuan" startede sin tale på Pingxiang Stone Village. Ifølge ham er der 234 husstande i Pingshi Stone Village, med et stort antal fattige husstande. Der er mange vilde valnødtræer, der har dannet i det bjergrige område i hundreder af år. Tidligere gik landsbyboderne vandreture hvert år. Tilbage, et pund vild pekannødt solgt til kun 8 yuan, hvilket resulterer i en masse spild af ressourcer, og nu bliver de vildt valnødder, som landsbyboerne vælger, transporteret af droner og kan nu sælges til 36 yuan et pund. "Dette er et meget simpelt mikroskopisk eksempel." Liu Qiangdong sagde: "Vi har også et" løbende kylling "-projekt i Wuyi County, Hebei-provinsen. Sidste år undgik mere end 1.000 fattigdomsramte husstande i Wuyi County fattigdom!"

"Vi har også en stor investering i Langfang. Det første projekt er gennemført. Fra starten af konstruktionen til afslutningen af operationen brugte vi kun en kort periode på 10 måneder. "Liu Qiangdong sagde," Dette har også skabt Jingdarts investering i forskellige regioner og projektbyggeri. Den hurtigste hastighed betyder, at virksomheden miljøet i Langfang City og Hebei Provincial Government, støtte til virksomheder, og vores effektivitet kan siges at være førsteklasses i verden. "

blob.png

Liu Qiangdong indført, at Jingdong meddelte i begyndelsen af sidste år, at det ville bruge fire år at erstatte alle brændstof lastbiler i landet med elbiler. Før forårsfesten sidste år blev næsten alle lastbiler i Beijing erstattet af elbiler. På talet lovede Liu Qiangdong at inden for et år skulle alle lastbiler (JD. Øst), der kom ind i Hebei, erstattes af elbiler.

"Hvor går Jingdong i fremtiden? Hvor går vores økonomi? Jeg tror personligt, at alt er smart. "Liu Qiangdong mener, at de fleste og mest af tiden vil blive omdannet fra skabelsen af materiel civilisation til den åndelige civilisation inden for 10 år. Skabelsen. "I dag er vi alle mennesker, enkle, mekaniske, tunge, farlige, eller at alle fremtidige mennesker ikke er villige til at arbejde, vil snart være robotter, vil arbejde ved kunstig intelligens."

blob.png

"Langfang City, herunder Hebei-provinsen, står på samme startlinje med enhver by i verden og enhver anden region. Så længe vi griber denne nye økonomiske bølge, tror jeg fast, at Langfang City og Hebei-provinsen kan flyve. Højere, længere at flyve. "I slutningen af talen sendte Liu Qiangdong en besked til Hebei's udvikling.