Viden om sukkulentfremme

- Jun 01, 2018-

Kendskab til Succulents Promotion

Lys: De fleste sukkulenter elsker lys, og masser af lys gør ikke kun kød vokset sundt, men producerer også strålende farver. Det betyder imidlertid ikke, jo jo bedre lyset jo bedre. Det tager også hensyn til variation, temperatur og vejrfaktorer. I syd er Tianyang normalt sunket så meget som muligt om vinteren og foråret, og skygge er nødvendigt i sommer og efterår. Den skygge, der er sagt her, er ikke at sige, at den er i et mørkt sted, men det er lyst og solrigt uden solskin. Hvis du ikke kan opfylde sådanne lysforhold, som f.eks. Opretholdelse af meget kød på kontoret, ville det være rettidig at fylde lys og alternativ pleje. For eksempel på kontoret, hvor der ikke er noget naturligt lys i en uge, er det nødvendigt at placere det på et sted, der kan møde lyset i en uge og derefter holde det til visning. Derudover kan mange typer kødfulde ændre farve, som er direkte relateret til temperaturforskellen mellem lys og lys. Generelt, jo længere temperaturen er, desto større er temperaturforskellen, og jo mere kødelige er farven. (Gråkød af Yulu skal være opmærksom på at kontrollere lyset, bladene bliver vanskelige at se under stærkt lys)

blob.png

Temperatur: Størstedelen af den kødelige væksttemperatur er mellem 5-30 grader (kaktus er lidt mere varmebestandig, væksttemperaturen er 10-35 grader), så under 5 grader eller over 30 grader, planten. Det vil stoppe med at vokse og komme ind i hvileperiode. I løbet af den sovende periode skal fugtigheden kontrolleres strengt, ellers vil plantens sovesomhed blive afbrudt, og planterne vil dø.

blob.png

Fugtighed: novice elsker altid at spørge: et par dage at vand? Dårligt svar Antallet af vanding og mængden af vand og sammensætningen af den plantede jord, temperaturen og vejret er alle meget relaterede. Hvis det plantede substrat er stærkt gennemtrængeligt, vil antallet af vandingsoperationer være hyppigere, og mængden af vand vil være større; mens jorden er mere delikat og vandretention er bedre, og omvendt. Dvalensperioden bør være mindre eller ikke hældes; Regntiden for regn og regn kan vandes med længere intervaller og varmt og tørt. Kort sagt: et princip: Skub ikke, skiftevis vådt og tørt, så længe som muligt i vækstperioden (men pas på ikke at samle vand, jordens overflade inden for tre dage efter vanding bliver mest moderat) . Vanding er bedst før klokken 10 om morgenen. I løbet af vækstperioden, når lyset er tilstrækkeligt, hældes vandet en gang hver 5-7 dage. Hvis lyset ikke er tilstrækkeligt, hældes vandet en gang hver 10-15 dage.


Gødning: I løbet af vækstperioden skal man anvende en slow-release gødning en gang om måneden.


Der er også et spørgsmål, som folk er bekymrede over. Hvordan vokser vi bevaring efter at have modtaget mere kød?


Først og fremmest, hvis du føler at rodsystemet er for langt, og du skal trimme det, tør det efter at du har trimmet det.


For det andet skal den nyligt plantede kødfulde have rod, ellers kan rodsystemet ikke være i tæt kontakt med jorden. Imidlertid må mængden af vand ikke være for stor, så længe jordens mikrotide kan opretholdes. Bekymret for de overcooked venner, kan du først våd jorden og derefter indsætte en jordkugle for at pakke roden, så du kan plante den direkte uden yderligere vanding, hvilket alle kalder "tør jord". Du skal kun plante et godt multi-kød først på den ventilerede halvskygge på plantene i 2-3 dage, og fortsæt med den normale vedligeholdelsesbehandling, må ikke være en god eksponering + oversvømmelse.

blob.png

Hertil kommer, at hvis de kødfulde blade er svære, skyldes de fleste grunde overdreven vanding og mangel på lys. Når vandingen er overdreven, skal plantene udgraves, tørres i tre til fem dage, og erstattes derefter med jordbunden og genplantes.