Husk disse punkter, holde blomster om sommeren

- Aug 07, 2018-

Husk disse punkter, holde blomster om sommeren

Temperaturen i sommeren er meget høj, især ved middagstid ved høje temperaturer. Temperaturen er som regel over 30 grader. Vandtab og transpiration af blomster og planter er meget hurtig. Disse mistede og fordampet vand er altid leveres af rødderne. Vanding, forskellen mellem jordbundens temperatur og tryk vandets temperatur er for stor, og det synes at øge vandet efter vanding. Faktisk er modsat tilfældet. Fordi det hældes i koldt vand, når jord temperaturen pludselig falder, skrumpe rødder i rødderne, som påvirker den normale transport af vand og normal absorption af grene og blade. Derfor, vanding i sommeren bør udføres morgen og aften, ikke vand ved middagstid.

Sommeren er den hurtigst voksende sæson til alle former for blomster. Levering af vand og næringsstoffer er nødvendige for blomst vækst bør garanteres. Den tyndt flydende gødning, der kan være kogt en gang om måneden er kombineret med vanding. Opmærksomme på tørhed og fugtighed af jord, dehydrering og tørre grene og blade er let, for meget vand er let at racen bakterier og rødder, så jorden bør holdes fugtig og ikke vandlidende i sommer. At sikre en sund vækst af blomster og planter.

Om sommeren, ud over det regnfulde vejr, alle blomster skal holdes væk fra solens middag udendørs lys kan beskyttes ordentligt, rummet kan placeres i vindueskarmen eller balkon, solen er korrekt skyggen på vinduet, kan du hænge tynde gardiner og othe r elementer på denne måde, blomsten kan nyde det spredte lys, det vil ikke være garvet af solen.

Mange familier har aircondition om sommeren, men i en aircondition værelse, det er ikke godt for blomst vækst, fordi den airconditionerede værelse er for tør, det er nemt at lave bladene af blomster og planter gul og tør, nogle blomster er mere lide fugtig , såsom: orchid, azalea og så videre, indendørs blomster i sommeren derfor skal holdes væk fra klimaanlæg (undtagen under særlige omstændigheder), åbne vinduer at ventilere, ofte spray vand omkring blomsterne til at køle ned, øge den omgivende luftfugtighed.