Jasmine skal vedligeholdes som dette

- Mar 26, 2018-

Jasmine skal opretholdes som dette

Jasmine sex er varmt og fugtigt, og det vokser bedst i et godt ventileret, halv-negativt miljø. Jordbunden er bedst egnet til svagt sure sandjord med store mængder humus. De fleste arter er kølige, tørkebekæmpende, modstandsdygtige over for frost, våde regnorm og jordalkalier. Når vintertemperaturen er lavere end 3 ° C, er grene og blade sårbare over for fryseskader og vil dø, hvis de varer i lang tid. Løvfældende vinstokke er meget kolde og tørke resistente. Jasmine kan bruges som te eller kinesisk medicin. Jasmine stammer fra Jiangnan-regionen i Kina og den vestlige region.

Konserverings Tips:

For det første, miljø og lys: Jasmine sex Hej, varmt, fugtigt, ventileret og åndbart miljø, har brug for masser af lys. Jasmine kulderystninger, sydlige pottejasmin kan dyrkes om vinteren, nord om efteråret og vinteren er nødt til at gøre varmt arbejde, flyttet ind i stuen i sydvendt retning. Når lyset er stærkt, er grene robuste, bladene er mørkegrønne, blomster er talrige og duftende, og manglen på sollys er mindre hyppigt og mindre duftende.


For det andet, fugt: Jasmine er ikke tolerant over for tørke, men også undgå vand, regnperioden, rettidig dumpingvand vand eller blade er tilbøjelige til gul. På solrige varme dage om sommeren er det nødvendigt at vandre to gange om dagen, en gang om morgenen og om natten, og hvis det konstateres, at bladrullerne skal sprøjtes vand på bladene for at fremme væksten.


For det tredje, jorden: dyrkning af jasmin jord til at være frugtbar sand og halv sand jord er bedre, i pH-værdien 6 til 6.5 af den lidt sure jordplante, så rødderne er tæt, robust vækst, såsom jord kvalitet klistret mangel på matrix, frugtbarhed Lav, dårlig ventilation, rodsystemet er mindre, planter er korte, stilke og blade er slanke, blomster er små og små.


Fjerde, befrugtning: Midsommers varme sæson er jasmin-vækstperioden, anvende organisk gødning og fosforkaliumgødning, såsom peanutkagepulver, knoglemel, calciumsuperfosfat og multi-element blomstergødning, der anvendes to gange om måneden. Jasmine virker ofte frodig, men blomstrer ikke i sommervækstperioden. Hovedårsagen er, at der anvendes for meget kvælstofgødning, hvilket resulterer i lun og bladvækst. I dette tilfælde er det nødvendigt at kontrollere gødningen og vandet, øge fosfor- og kaliumgødningen og fremme svangerskabet af blomsterknopper. På samme tid skal du være opmærksom på, at jasmin flyttes til et solrigt, godt ventileret sted.


5. Beskæring: Jasmine vokser hurtigt om sommeren og skal beskæres rettidigt. Potted jasmine svesker og bevarer 10 cm til 15 cm ved bunden. Det fremmer mest stout skud. Hvis væksten er meget velstående, skal den afhentes, når den vokser 10 cm. Det andet skud er mere blomstrende og kompakt. Når blomsten falmer, skal blæksprutten afkortes i tide for at reducere forbruget af næringsstoffer, og det kan også fremme væksten af nye skud, hvilket resulterer i tætte grene, flere skud og mere blomstrende.


6. Bekæmpelse af skadedyr: Insekt skadedyr findes ofte i jasmin larver, skala insekter og rød edderkopper. De er mest alvorlige fra juli til september. De spiser ofte knopper. De kan sprøjtes med universalpulver eller methionvand 200 gange, sprøjt hver halve måned. Når det er tilfældet, bør der ikke være skadedyr og sygdomme skal sprøjtes, så forebyggelsen af den første, sprøjtetiden er solskinnet kl. 9 og kl. 4 er passende, ingen varm sol ved middagstid for at forhindre sprøjtning.


Syv blomstrende vedligeholdelse: Sprøjt ikke vand på blomsterne under blomstringen, for at forhindre tidlig blomstring og aroma forsvundet, skal jasminkrukken flyttes til husly fra regn.


Blomstrende introduktion

Jasmine

Jasminen er meget hilarisk. Med god bevaring kan pottejasmin åbnes tre gange om året. Hvis det er mangel på gødning, er næringsstoffer ikke nok, efter at have åbnet en blomst, vil den ikke blomstre mere. Hvis ledelsen er på plads, kan den holdes åben fra slutningen af maj til begyndelsen af november. Nøglen er styring af beskæring, sollys og gødning.


Hvordan blomstrer mere, gør det her. Hele Værelset er meget duftende.


For at gøre potted jasmin mere blomstrende, tag følgende foranstaltninger:


1. Trim. Jasmine er de mest velstående blomstrende kimplanter i 3-6 år, og derefter senescence år efter år. Før sprængningen af forårsfesten kan grenene i det sidste år skæres hensigtsmæssigt og efterlader basen 10 til 15 centimeter, så flertallet af stout nye skud optræder, sådan som de nye grene er meget velstående, bør afhente hjerte når man vokser op til 10 centimeter, fremme sekundære skud og derefter blomstrende Mange og kompakt type, høj ornamental værdi. Bemærk: Beskæring skal ske på en solskinsdag, kan kombineres med sparsomme blade, de syge grene fjernes, og planterne kan justeres for at lette vækst og blomstervækst.


2. befrugtning Jasmine er en plante, der er plukket mange gange om året, har flere fødselsprøver og har en årlig blomstringstid. Derfor kræver det en stor mængde gødning for at opretholde tilstrækkelig frugtbarhed i pottejord. Dette er en vigtig garanti for blomstring af jasmin. Potted jasmin tvunget organisk gødning er bedre, men det er bedst at bruge nedbrydede menneskelige udskillelser eller menneskelige afføring og urin blandet med kyllingebandsmed, grisgødning, bønne kager, kager (alt skal koges). Gødningstidspunktet er bedst, når pottejorden er hvid, og der forekommer små tørre revner lige omkring overfladen af bækkenvæggen. Når skuddene begynder at spire, kan fortyndet gødning (afføring, vand 1: 9) bruges til at hælde en gang hver 7. dag. Når blomstringen er hurtig, kan koncentrationen af gødning øges. Hældning en gang hver tredje dag. Når det andet og tredje parti blomster åbnes, kan der på grund af passende temperaturer, blomstrende og kraftig vækst påføres en eller to gange om dagen. Gradvist styre gødningen og vandet efterpå for at forhindre planten i at trives og vævet er ømt og vanskeligt at passere gennem vinteren.


Jasmine kan udvinde jasminolie, skive tørret om sommeren; sommer og efterår blomster, tørret til brug. Med Xin, Gan, cool, varme afgiftning, fugt effekt.


Det kan også bruges som jasminte. Ifølge de unikke adsorptionsegenskaber af te og spritegenskaberne af jasmin kan jasminte, der behandles gennem en række teknologiske processer, ikke kun opretholde den forfriskende naturlige te-smag af grøn te, men indeholder også den friske og aromatiske aroma af jasminblomster. Derfor er det den bedste moderne naturlige sundhedsdrik i Kina og endda i verden. Jasmine æteriske olier, jasmin parfume mv.

Jasminen er ren, rig og klar. Dens blomsterproget er loyalt, respektfuldt, rent, kystigt, rustikt, udsøgt og charmerende. Mange lande betragter det som en blomst af kærlighed. Unge mænd og kvinder sender jasmin til hinanden for at udtrykke deres kærlighed. Det tjener også som en blomst af venskab, der passerer blandt mennesker. Læg jasmin-kransen på gæstens hals, så den hænger ned til brystet og viser respekt og venskab, bliver en varm og gæstfri etikette.


Jasminblomstret er funktionelt, du er min, fordi duften er charmerende, og mange mennesker vil behandle hende som et ornament. Ved bryllupper og andre højtidelige lejligheder er det også en meget passende dekorativ blomst. Det bruges også ofte i brudebuketter. Jasmine te er en stærkt koncentreret te. Imidlertid er den rigtige blomst, der bruges i denne slags te, en anden blomst, der ligner jasmin-sorten. Det klare udseende gør det svært at forestille sig, at hun har en så sød og blød blomst. Udstråler en "funktionel" aroma som sin blomst taler. Derfor er det siden oldtiden det en af de vigtigste råvarer i forskellige parfume.