Er det virkelig passende at hæve blomster i selvpustende potter?

- Jul 25, 2018-

Er det virkelig passende at hæve blomster i selvpustende potter?

I dag introduceres et bassin på markedet. Det er en slags bassin. Bassinet har et lille bassin. Der er et hul i bunden af det lille bassin. En tykk bomuldstråd tilføjes. Vand tilsættes til bundbunden. Bomuldstråden absorberer vand til jordabsorption. Denne selvopdræt Er det virkelig godt at hæve blomster i en doven potte? Det er det bedste valg for små potteplanter.

Dette design er baseret på hydroponicsprincippet. Jeg selv anbefaler ikke plantehydroponics. Hvorfor?

BK-8078, BK-J秸秆+M.jpg

Væksten af plante rødder er bedst i jorden og i et mørkt miljø. De næringsstoffer, der er nødvendige til plantevækst, absorberes fra jorden af rødderne, som indeholder mange af de ting, der er nødvendige for plantevæksten. Det vigtigste punkt er, at planternes rødder skal trække vejret. Med denne slags potter har bomuldsgarnet absorberet vand, og jorden har forblevet i siltatilstand. Luften i jorden vil blive afvist og vil ikke blive genopfyldt i lang tid. Det vil forårsage iltmangel i rødderne og forårsage forfald. Efter de rotte rødder vil det påvirke vandabsorptionen. I en så lang periode med ond cirkel vil blomsterne dø. Desuden, hvis blomsterdyrken du bruger indeholder ingen forfaldne stoffer, vil bakterier blive født i vandprocessen, og skaderne på rødderne er også tænkelige.

BK-8052,  BK-J407U.JPG

Den mest forfærdelige blomstodling, og den sværeste at helbrede, er plantens rodlæsion. Det er rotet fra bunden og kan ikke findes i tide. Når det er opdaget, er det beklageligt at afhjælpe det.


På dette tidspunkt vil nogle mennesker sige, at hydroponiske grønne radise, hydroponiske kobber penge græs ikke kan dø selvfølgelig for disse planter, der som stor fugtig, hydroponic kan, hydroponic næringsstof løsning er rettidig levering, det vil ikke dø, men der er lidt ved du? Du bruger to grønne radiser med gode rødder på samme tid, en til hydroponics, en til jordkultur, og du ser på den lange, den lange. Det er klart. Du kan prøve det selv. Især kødfulde, online-sælgere anbefaler stærkt denne metode til at øge mere kød, denne metode er ikke tilrådelig, kødet selv kan ikke lide vand, ved at bruge dette bassin til at plante, vil kun fremskynde kødets død. Jeg tror, at der i hjemmet er hydroponiske planter, at mængden af tilsat næringsopløsning ikke rigtig ved meget.


En anden situation er, at blomsterne er bange for manglende vand, påfyldning af et bassin i bunden af bassinet eller ved brug af en stor bakke fyldt med vand, så blomsterne altid nedsænkes i bassinet, det samme er sandt. Jeg anbefaler virkelig ikke alle.


Da jeg har valgt at hæve blomster, må jeg gå til mit hjerte, og jeg har en doven potte, doven vej. Er det virkelig interessant? Processen med at hæve blomster er at vand og befrugte, for at se blomsterprocessen, hvis du vil udelade de to første trin. Jeg foreslår, at du kan købe den slags kunstige falske blomster, du kan se blomster hele året rundt og du behøver ikke at styre dem.