Forbedre humør og reducere smerte, prøv havebrugsterapi

- Jun 22, 2018-

Forbedre humør og reducere smerte, prøv gartnerapi!

På nuværende tidspunkt går flere og flere sundhedsinstitutioner, fra hospitaler til geriatriske plejehjem til psykiatriske hospitaler, til gartnerapi og bruger gartnerier som et middel til behandling af patienter.

blob.png

Gartneri Terapi: Brug gartneri aktiviteter til behandling af sygdomme.

Mennesker er en del af naturen og mister kontakten med naturen. Spændinger og angst og depression vil forekomme. Etablering af forbindelser med naturen giver folk mulighed for at genoverveje meningen med livet for at frygte naturen og frygte livet.

Gartnerapi kan virkelig nedsætte hjertefrekvensen, forbedre stemningen, lindre smerter og hjælpe patienter med at komme sig.

Gartneri terapi er vokset med spring og grænser, et par år efter afslutningen af USA-Vietnam-krigen. Amerikanske veteraner, der blev traumatiseret på slagmarken, var helt ude af stand til at genindtræde i det normale samfund på grund af forvrænget personlighed og værdier.

blob.png

Under behandling af disse veteraner brugte amerikanske læger forskellige behandlinger, herunder musikterapi, psykoterapi og så videre. Når disse behandlinger ikke fungerede effektivt, introducerede lægerne gartnerapi til genoprettelsen af den sårede og erhvervsuddannelse med uventede resultater.

Professionelle har fundet ud af, at folk, der lider af depression, gennemgår nogle enkle gartneriske aktiviteter og udtømmer sved for at fremme balancen mellem dopamin og serotonin og forbedre depressionssymptomer.

Gennem langvarig observation og forskning mener medicinske forskere, at havearbejde er en fysisk og mental sundhedstilstand, der kan regulere folks følelser og give folk åndelig næring og komfort. De påpegede, at folk ofte nærmer sig grønt i deres havearbejde og kan lindre nervøs spænding og opnå terapeutiske virkninger.

blob.png

Nogle læger lader humør svinge patienter spadsere gennem haven for at stabilisere deres følelser. Dette er den enkleste form for gartnerapi. Senere blev det introduceret til rehabilitering af den sårede og erhvervsuddannelse. Det berigede gartneriet terapi med nye konnotationer og fik patienten til at komme sig i gartnerier.