Sådan bruges storstilet blændende farverige blomster til at dekorere forårscenen i haven?

- Apr 12, 2018-

Sådan bruger du storstilet blændende farverige blomster til at dekorere

forårscenen i haven?

Set ud fra landskabsplanlægning og turisters rejsesats er foråret, jeg taler om, den bedste periode for forårsfesten fra begyndelsen af marts til begyndelsen af juni. Nordlige halvkugle Et års landskabs bedste sæson. Natur planter vil bruge den varme og fugtige forår at opdræt i blomstrende form, så følelsen i foråret for alle er den storslåede scene af blomstrende forår blomster! Som en del af kunstig landskabspleje er haven landskabet afledt af naturen men højere end naturen. Denne såkaldte "højhed" henvender sig kun til folks æstetiske visuelle behov. Derfor refererer artiklen "blomsterhav" til den kunstige rekonstruktion. , for bedre at kunne imødekomme behovene ved at se produkter.

       Det lokale naturlige og klimatiske miljø er ikke det samme i de områder, hvor "en fest til vand og jordbevarelse er anderledes". Tag de østlige og vestlige civilisationer som et eksempel. Østen (som kan henvise specifikt til Greater China Region) har en lang historie og kultur, og den traditionelle intensiv landbrugskultur påvirker det bebyggede jord. Tusindvis af år med konstant dyrkning er der rigelig bevidsthed om plantetransformationen (kan bruge naturens plantegenskaber til min brug, såsom kost, lægehjælp, liv osv.), Den vestlige civilisation er mere fremtrædende konstruktion af industriel civilisation, så Dette medfører også forskelle i ting, der skal identificeres i forskellige regioner, og de æstetiske standarder for behandling af landskab og hav er ikke det samme. For eksempel har Europa og USA en forståelse for Huahai, som fokuserer mere på dens vilde og mere om dens nærhed til naturen, uden for meget manuelt arbejde. Interferensændring, så i USA på begge sider af mange veje eller nationale naturparker er naturlige vilde blomster og havlandskab. Det er bestemt ikke Kina, der skal gøre denne slags blomst (hvis du ikke er ligeglad i et par måneder, skønnes det, at ukrudtet er højere end din højde), så de blomster vi ser i Kina er mere intensive. Blomstersøen.

Enhver industriudvikling har en dygtig forretningsdrevet model. Trods alt er den urentable Huahai intet andet end en flash i panden. Hvad er profitmodellerne af Huahai? På nuværende tidspunkt har Huahai udforsket tre store forretningsmodeller: temaspil, populærvidenskab og landskabsro. Temastillingen er en udviklingsmodel, der tager blomsterlandskab som et miljømæssigt træk og Huatian Amusement som dets førende tema. Såsom Lavendel Manor, Chicago Sakura Park, Sakura Park osv .; populære videnskabstype turisme: området for videnskab og teknologi turisme, karakteristika for de fire årstider blomster, forskning, videnskab-ledede udviklingsmodel, såsom den berømte British Hill Park, Eden, Shanghai Chenshan Botaniske haver, osv .; Landskabs fritidstype: En udviklingsmodel ledet af blomsterøkende økonomi og ledet af karakteristiske festivaler, såsom Butchart Garden i Canada og Juyuan Garden i Beijing. Ovenstående er de tre store fortjeneste modeller af Huahai. Med uddybningen af Huahai er der kommet mange nye profitmodeller i mange økologiske landskabsparker i Kina, såsom forskningsture, DIY-salgsuddannelse, bryllupsfotografering osv. Huahai's profitmodel er mere udviklet i en hybridmodel.

Huahai, som navnet antyder, er sammensat af naturens genstridige genitalorganer-blomster (blomster), og det har et stort ornamentalt plantelandskab. Derfor er den brede følelse af havet af blomster mere overbevisende, og på grund af begrænset plads er udforskningen af Huahai begrænset. For øjeblikket er nedenstående et resumé af min klassificering af blomsternes hav. Det er blomsterne, der består af en kombination af blomster- og pæreplanter, der består af en kombination af blomster- og havplanter og toårige planter. Et hav af blomster, en havblomst eller en bindingsværksvirksomhed, et hav af blomster og vinstokke kombineret, et blomsterhav af en kombination af planter og en kombination af andre planter. Billederne er alle synlige i foråret. Vandmærket for "J. Rick Zhan" vandmærke er ophavsretligt beskyttet af forfatteren.)

1. En kombination af friske og friske urter

Sorten af blomster og hav er rig, farverig, og der er blomster og årstider at nyde, og kombinationen af skiftende blomster hver sæson kan skabe nye landskabsfunktioner kontinuerligt. Nøglen til udvælgelse af teknologi er som følger: For det første skal designere være fortrolige med blomstrende sorter og farver i forskellige årstider. Formen af biologiske manifestationer såsom højde og højde; For det andet er det nødvendigt at være opmærksom på den rimelige matchning af farver. Mindre hav og hav kan generelt anvende lignende farver eller samme farveserier og komplementære farveserier; de større kan bruge flerfarvede serier og collocations, og tilstødende planter skal normalt bruge farver med store forskelle i farve.

2. Blomst hav dannet af pæreplanter

Udover at være bekendt med vækstvaner og farvekombinationer af forskellige arter, er det første valg at beherske de vigtigste udsmykningsegenskaber og den bedste visningstid for hver art og for at kunne bruge bladformet bladform og plantestilling med en rimelig kamp, der bruger pærens egenskaber Alternativt kan racer (og hormoner også bruges) forlænge visningsperioden så meget som muligt for at vise ændringer i sæsonen eller fremhæve landets effekter af en sæson og forstærke det tematiske indhold af området.

3, kombinationen af flerårige planter og blomsterhavet

Denne slags blomsterhav er den mest traditionelle form for blomster og havarrangementer. Der er mange slags plantematerialer, rige farver og simpel dyrkning (selv om det er en flerårig flerårig plante, men landskabet er generelt kun brugt til et eller to års urteagtige planter), det har en mere indlysende sæsonbestemthed. Og naturlige gruppeffekter. Dens art er staude, vedligeholdelse og styring er enkel, men det meste af vinteren er træg, så tildelingen skal være opmærksom på den rationelle blanding af konventionelle sorter, og at være mere opmærksom på daglig vedligeholdelse og dormancy bevaring, beskæring, befrugtning for at at drage fordel af spiring af det kommende år for at bevare blomsten Sea samfund langsigtet stabilitet.

4, blomst Joe, blomst busk (woody planter) blomst hav

Et sådant blomstersøen er almindeligvis manifesteret af træagtige planter som forskellige buske og blomsterbårne. Det bruger hovedsageligt planters holdning og farve til at vise forskellige sæsonmæssige ændringer. Den nøgleteknologi, der matcher, skal være opmærksom på vækstvaner af planter og deres miljøforhold for vækst. Som lys, temperatur, jord osv .: tilstødende planter bør vælge en større forskel i kropsholdning, bladform og farve; og bør overveje vækstraten og styrken mellem forskellige planter, har opnået en række planter sammen symbiotiske Rong.

Kombinationen af blomsterbønner og blomsterbuske er mere subversiv, og den er overlegen til urteagtige planter hvad angår omkostninger og bevaringsteknikker. Det er en one-time molding proces, der kombinerer brugen af point-til-face og woody planter. Blomstersøen er mere som udfældningen af landskabet.

5, kombinationen af vinstokke blomster

Kombinationen af vinstokke og blomsterhavet er i høj grad blevet præget af markedet i de seneste år, så jeg har sat kategorien i en særskilt kategori. Blandt dem er repræsentanterne for vinstokken og kløften af floder og søer ikke rystet. Jeg skrev meget om det. De venner, der er interesseret i de tekniske informationsartikler fra rosen og wisteria, kan se op på hjemmesiden, så jeg gentager dem ikke her.

6, En kombination af planter fra havet af blomster

Denne slags blomsterhav består af to eller tre slags planter eller flere typer plantearter. Traditionelle woody materialer anvendes generelt som skeletter, kombineret med flerårige blomster, første år og andet år blomster, idet der tages hensyn til de forskellige blomstere, for at opnå formålet med både de fire årstider dekorative effekt. Kombinationen er rig på former og udbredt. Sortene kan vælges fra ovennævnte forskellige typer af materialer til dannelse af et lille plantesamfund. Det er mere egnet til at blive anvendt til skovmargener, græsplænecentre, byggemurer osv. Nøglen til konfigurationen er at fremhæve nøglepunkterne og tage fat på keynoterne for at undgå for stor rod forårsaget af overdreven sorter. Samtidig skal man være opmærksom på en rimelig samlokalisering for at opretholde den kontinuerlige visning af landskabet i hver sæson.

7. Havet af andre planter kombineret

Den type Huahai, der ikke er opsummeret ovenfor, vil kollektivt blive omtalt som den anden Huahai. Almindeligvis brugt i denne type vildtblomst er den prydende vilde blomster (for eksempel vil min hjemby Jiujiang Poyang Lake tør sæson strand vokse storskala røde gardenia), Økonomiske afgrøder (såsom rapsfrø, fire store rapsfrø steder i landet, Xinghua Water Village i Jiangsu-provinsen, Luoping Karst-landskabet i Yunnan, gamle landsbyer i Huizhou og Qinghai-søen på plateauet), og grøntsager kan også bruges til blomsterblomst (fælles korsbærgrøntsager til planter I den senere periode har et stort antal blomster Spikes, såsom raps, blomkål, radise mv. kan ekstraheres. I et specifikt miljø dannes der et vildt og rustikt vildblomst samfund gennem naturlig vækst, og en- og toårig økonomisk afgrøde med selvudsendelsesevne og stærk modstand, som rapsfrø, blomkål, spiselig solsikke osv. kan også anvendes. Voksne af disse arter skal være i overensstemmelse med miljøforholdene, såsom lys, temperatur, fugtighed osv. sparer omkostninger og har omfattende vedligeholdelse og ledelse.