Sådan gemmer du blomster, når det falder

- May 22, 2018-

Hvordan gemmer blomster, når det falmer

Årsag:

1. For at undgå at planterne bliver udsat, vil mange kødelskere lade planterne blive anbragt i lokalet, ikke forventes at føre til mangel på lys. Indendørsmiljøets temperatur er for høj, hvilket resulterer i højtemperaturbrændende rødder.

2. Om sommeren fordamper høj temperatur, planteblader og jordfugtighed for hurtigt. Hvis vand ikke er vandet i tide, kan planterne let deflateres.

3. Vejret ændres hurtigt om sommeren, og det er let at forsømme årsagen til langvarig eksponering af planter under den varme sol eller skygge, der er overskyet på regnfulde dage.

4. regnvejr i regnen uden for tiden er for længe, for meget vand i bassinet, hvilket resulterer i, at planter normalt ikke kan trække vejret, tage næringsstoffer.

5. Plantevækst om sommeren er tilførsel af næringsgødning utilstrækkelig.

blob.png

Afhjælpe:

1. Gradvist øge mængden af vand til planterne: I planternes tilstand hælder mange ejere nok vand ad gangen. Dette er en forkert praksis. Fordi roden af blomsten er længe blevet shriveled, når blomsten er vild, går den oprindelige vandabsorptionsfunktion tabt. For gradvist at øge mængden af vand vil engangs pludselig vanding føre til hurtig død af planten.

2. Øg fugtigheden af miljøet: Når vandet bliver plantet, skal du flytte potterne på et køligt sted og sprøjte vand på plantens blade. Forøgelse af luftens fugtighed hjælper planterne med at absorbere vand.

3. Sommerklimatet er for det meste høj temperatur og høj luftfugtighed. Potplanter vokser kraftigt i denne sæson, men det er altid svært at opretholde dem. De er ofte forsømt. Xiao Bian fortæller dig hvordan man gør det for at spare tid og kræfter, men også tage sig af din kærlighed.

blob.png

Sådan forhindres:

1. Se på vejrudsigten Om alle har udviklet sig vane med at se vejrudsigten før de går i seng, kan du bestemme, hvordan du placerer kærlighedsblomstene på din altan efter vejrforholdene på den anden dag før du går i seng. Hvis det andet vejr er varmt og solrigt, så kan du gøre en god skygge på forhånd. Hvis regnen starter fra den næste dag, skal du være opmærksom på, om der er for meget vand i bassinet. Ifølge vejrforholdene er det nødvendigt at foretage rettidige tilpasninger af potteplanter, skygge, vanding og befrugtning.

2. At skabe et køligt sommer miljø for blomster. Sommeren har nået et klimaks, og blomsterpotterne på balkonen er spredt i tid, så de indre potteblomster også kan trække vejret frisk luft. Det er bedst at bruge en blomsterstativ til at adskille højden af potteplanterne, hvilket vil have stor fordel for luftcirkulationen. Om morgenen skal vand hældes i henhold til vilkårene for gryder og jord. Hæld ikke koldt vand på en varm middagstid. Kolde og varme planter er også mest modtagelige for forkølelse. På på hinanden følgende højtemperaturdage spray vand på knivene og omgivelserne for at øge fugtigheden og reducere temperaturen.