Hvordan gør blomsten stærk?

- May 17, 2018-

Hvordan gør blomsten stærk?

Mange glemmer aldrig at vand og befrugte, når de dyrker blomster, men de udvikler stadig blomster og græs til at ligne underernæring - døde blade, taber knopper og ikke blomstrer. Mange spørgsmål spurgte mig, hvad jeg skulle gøre. Nogle gange ville jeg analysere belysning, temperatur, vanding, befrugtning mv., Men vi forsømte ofte jorden af blomsterpotterne, uanset om det var en hård tilstand, og planterne blev bygget på basis af livet. Jorden er blevet en af de skyldige i dårlig plantedyrkning. Lad os dele jordkundskabet om blomstodling i dag:

blob.png

For det første er jordløshed og luftgennemtrængelighed grundlaget for at hæve gode blomster. Hvis planternes rødder begraves i hårde, lufttætte jordarter, er det svært at absorbere næringsstoffer, rødderne kan ikke trække vejret og vokse normalt, og iltnedbrydning kan forekomme. Endelig er rodsystemet beskadiget. Tungt, selv førte til hele plantens død. Desuden har den komprimerede jord dårligt vandretention og frugtbarhed, hvilket også gør dit vandings- og fertiliats arbejde meningsløst.

For det andet, hvorfor jorden vil knude, det første valg er den langsigtede over-vanding. Grundårsagen til jordkomprimering er tabet af frugtbarhed, for det meste fordi vi sædvanligvis vander planterne og gør frugtbarheden gradvist drænet fra bunden af bassinet. Efterfulgt af fremragende hård vanding. "Hårdt vand" er vand, der indeholder mere opløselige calcium- og magnesiumforbindelser, såsom vand fra hanen. De vanduopløselige forbindelser i hårdt vand akkumuleres i gryder og jord, hvilket gør potterne hårde og hårde. Der er også forkert befrugtning. Langsigtet enkelt anvendelse af kemiske gødninger, humus kan ikke rettidig genopfyldning, vil resultere i jord komprimering. For jord med højt calciumindhold kan anvendelse af ammoniumsulfat også forårsage pottemasse til agglomerat.

blob.png

For det tredje, hvordan man løser jord knude problemer:


1. Løs omhyggeligt jorden og opretholde permeabiliteten af pottejorden; vanding planterne med mindre vand og langsomt hælde dem, og afviser flooding type vanding; i henhold til planternes sure og alkaliske krav kræves korrekt befrugtning. Vanding ledningsvand er bedst i 2 dage før vanding.


2. Anvendelse af organisk gødning, især bioorganisk gødning, kan øge jordens organiske materiale og er enkelt og effektivt.


3. Tilsæt mikrobielle midler. Dette kan øge de gunstige bakterier i jorden og aktivere de faste næringsstoffer i den komprimerede jord for at løsne jorden og øge frugtbarheden.


4.Du kan give gryden med bundpuden, vand direkte, når vandet hældes på bundpuden, så vandet gennem bækkenbunden er fugtigt, der fremmer rodudvikling, for at forhindre jordkomprimering har en vis effekt.