Sådan opretholder du en smuk have i første kvartal?

- Apr 12, 2018-

Hvordan man opretholder en smuk have i første kvartal?

                                                 

 

En smuk fire sæsonhave er uadskillelig fra pleje. Med den hurtige udvikling af informationsteknologi har mange medieblade eller internetcafeer delt nogle udsøgte landskabsfoto fra medierne for at nå deres egne mål. Disse smukke landskabsbilleder presser mig til at læse, og så kan de ikke hjælpe, men fremad. Hvordan skabes landskabet? Enhver strålende landskab er uadskillelig fra skabelsen og vedligeholdelsen af en gruppe uklare gartnere bag dem. Det er deres året rundt forår, sommer, efterår og vinter, om det er varmt eller blæsende og regnigt. !

Mange venner har spurgt mig nogle spørgsmål om bevarelse af landskabsplanter gennem forskellige kanaler. Jeg har gentagne gange antydet, at nogle spørgsmål ikke er klare for mig med få ord, fordi et bestemt problem kun er en del af systemet, så jeg har altid skrevet artikler. Alle formidler en sådan besked, det vil sige at bringe folk sammen for at præsentere et overordnet, logisk tankemønster. Gennem et bestemt aspekt af problemet vil hele systemet ses. Derfor vil jeg også denne gang også svare på et komplet sæt system for bevarelsesproblemer. For at forstå spørgsmålet om bevarelse af landskabsplanter i haven bruger jeg 174 billeder i denne artikel (de 174 fotografier blev taget ud af mine hundrede tusind billeder på en dags tid). Hvert stykke har sin betydning og eksistens. Værdien, jeg håber at give dig nogle referencer og referenceværdier (tak min ven for at give mig nogle oplysninger, herunder "J. Rick Zhan" vandmærke billede copyright til forfatteren.)!

Mange venner fortalte mig, at min artikel var skrevet for lang, og det tog mere end to tusind ord og hundredvis af billeder ad gangen. Faktisk kunne jeg ikke forklare det. Det tager mig tre eller fire dage at bruge. Bagefter vil jeg forsøge mit bedste for at reducere artiklens længde. For ikke at nævne, at jeg stadig sender en artikel "chikanere" dig en halv måned siden, så jeg opfordrer dig til at forstå og forstå hinanden.

1. januar og februar

Måned Vedligeholdelsesindhold Vedligeholdelsespunkter Formål
Januar og februar Beskæring Døde grene, syge grene, svage grene trimmet Gør planterne mere stærkere
Support vedligeholdelse Justering af skrånende grene Undgå de skjulte problemer fra strom
udryddelse Skrabe insekterne på bagagerummet Skadedyrskontrol
Grønlands Bevarelse Fjern ukrudt og ryd op affald Hold jorden ren
Blomst erstatning Plante sæsonbetonede blomster Forbedre landskabseffekten


2. marts

Måned Vedligeholdelsesindhold Vedligeholdelsespunkter Formål
marts genplante Replant til dødsplanterne Forbedre overlevelse og øge æstetiske resultater
Gødningsløsning Anvendelse af superphosphat til rød sten jord, ammonium bicarbonat kombineret med løs jord Fremme tidlige begivenheder, stærke frøplanter, lægge jordkonsolideringen
udryddelse Locust kontrol Fremme sund vækst
Blomsterfrø såning Forbered sommerblomstene på forhånd Tilføj sansepunktet