Hvordan vælger jeg de bedste indendørs plantepotter?

- Dec 07, 2017-

En af de primære bekymringer med at have planter indendørs sikrer, at jord og vand ikke lækker fra de indendørs plantekasser og på gulvet. Når du leder efter gryder til indendørs planter, bør du derfor være forsigtig med at vælge potter, der er godt konstruerede og modstandsdygtige over for lækage. Mange indendørs potter er designet med en fangstplade eller bassin i bunden af ​​potten for at fange vand eller jord, der undslipper potten selv. Dette vil holde gulvene rene og tørre, mens de stadig giver mulighed for den rigtige mængde vand til planterne.

Størrelsen af ​​de indendørs plantepotter vil variere afhængigt af nogle få faktorer, herunder størrelsen på den plante du planlægger at placere i puljen og ledig plads i rummet. Mål hvor du har til hensigt at placere planten og potten for at sikre dig den rigtige størrelse. Tabletop potter vil uden tvivl være meget mindre end gulvgryder, hvilket betyder, at planterne selv ofte vil variere i overensstemmelse hermed. Hængende potter vil også have en anden størrelse og form, og du bliver nødt til at tænke på, hvordan potterne vil hænge, ​​før du vælger de bedste potter til dig. Uanset hvor potterne er placeret, skal de indendørs plantepotter være holdbare nok til at understøtte vægten af ​​planten og jorden i potten på et givent tidspunkt.

Æstetik er naturligvis en bekymring, når man køber indendørs plantepotter. Prøv at vælge et design, der passer til indretningen af ​​det rum, hvor planterne vil blive placeret. Dette kan betyde at matche potterne til de eksisterende møbler, eller vælge en farve, der supplerer den samlede indretning af rummet. Potens design kan variere, ligesom potternes farve og det bedste design og farve er stort set et spørgsmål om præference. Vælg et design og en farve, du kan lide, men vær sikker på at det fungerer godt med indretningen af ​​rummet.

Tænk på de materialer, der bruges til at gøre de indendørs plantepotter. Sørg for at vælge materialer, der ikke påvirker jorden eller planternes rødder på nogen måde; det betyder at man undgår materialer, der kan udleje kemikalier i jorden. Undgå også materialer, der vil blive beskadiget fra fugt i jorden. Visse typer af metaller og nogle skov kan begynde at rådne eller falde på grund af fortsat udsættelse for fugt.

Baike Biological tech. co., ltd. Specialiseret i forskning og fremstilling af jordvenlige indendørs / udendørs plantepotter med smukt udseende, er vores plantepotte lavet af biologisk nedbrydelige landbrugs- og skovbrugsrester. Hjælpe din saftige plante vokse sundt.