Godt arbejde skal først af sit overskud

- Sep 11, 2017-

Godt arbejde skal først af sit overskud, ligesom plantning en masse kød, nogle værktøjer kan også hjælpe en masse optaget, antallet år, kan vi også bruge værktøjerne kød.

Gas blæser

Hvis alle værktøjerne kan kun vælge en at bo, vil så jeg vælge at blæse, brug det ikke ville have at sige, alle former for blæser, blæser jord blæser vand, især efter regn eller vand efter de resterende vanddråber i bladene, ikke blæse væk , altid bekymre sig om at forlade bag ulejlighed, det resterende vand ting, er ofte noget. Selv om du siger at du ikke kan tænke, at den lille pige er så tør, du kan forestille dig en stor Herre, eller holde en blomsterkrukke eller bøjet over, som står over for en gryde med blomster blæser

Ubrugelig før, at der er, eller ingen forskel er ikke for stor efter brug, se kød kødet og støv med jorden vil være kløende. Undertiden plantet mere kød, nogle partikler af jord faldt ind i bladene, gas blæser, blæste, med pincet er den mest sikre; fine fortovet når pincet er også meget let at bruge. Og pincet der er en anden brug, plantning når den korte runde af fingrene ikke kan nå stedet, du kan bruge pincet tip anden enden af arbejdet, som fyld plantning medium til medium inde Joe godt kød og så videre.

Hæld vand flaske

Dette er hvordan man siger det, den største ulempe er... vanding for langsomt, tænker over det, hvis det er et par hundrede hundredvis af gryder, som vand hældes i hvad tid, selvfølgelig, henkastet drys henkastet hældes efter slag blæser mere effektivt. Men nogle gange, ligesom nogle af kødet af lotus, blade vil ofte dække bassinet, vanding vil være en smule vanskeligt, eller når bladene er indsat til våd medierne, vanding for meget kraft kan rush våde våde blade, denne vanding flaske kommer i handy. Nogle mennesker siger, at munden vanding flaskens ikke kan være når vand blæser, jeg prøvede, det føles som en gravitationel heltinde med ilt flasker i stedet for bemandede manøvre i en bred vifte af spin, dem, der siger dette helt sikkert ikke brugt til at blæse!

Cylinder type skovl

Når det bruges, føl en form for cool følelse, især i sub posen når de tør medium, men den faktiske plantning tid... mindre brug, sædvanlige hånd blander en række rækkevidde... Som for hvad lille skovl, små skovle af Han... der er mere end hånd nem at bruge det...... vil gøre folk slags illusion... som stranden ser børn, der leger sand. ,

børste

Meget praktisk kødfulde små værktøjer, som denne lodne kødet, og endelig kan rydde op