Følg den korrekte anvendelse af specifikationen

- Sep 11, 2017-

Plast bakke bør være opmærksom på følgende punkter:

1. bør sættes let plast bakke, for at undgå landing når den ujævne kraft, skade.

2. Placer varerne, skal placeres jævnt, for at undgå løft bevægelser, forekomsten af side skæve.

3. Når håndteringsudstyr, overveje, om lasten størrelse er velegnet til brug med denne plast bakke, for at undgå størrelsen af upassende, bære den plast bakke.

4. Når stabling, bruge belastningen af de nederste skuffe. , Korrekt brug af plast paller skal ske på den plast bakke med passende emballering og indpakning, nem at bruge mekanisk lastning og losning, således at lastning og losning, transport og opbevaring krav. For at gøre den plast bakke lang og sikkert at bruge, er det ønskeligt at bruge plastik bakken korrekt som følger:

1. plast bakke bør beskyttes mod solen, så for ikke for at forårsage aldring, forkorte levetid.

2. må ikke smide varerne fra højden i bakken plast. Rimeligt at fastslå, hvorledes varer i bakke stabling. Varerne placeres jævnt, fokus ikke på stabling, excentriske stabling. Bakken bære vægten bør lægges på en plan flade eller overflade af objektet.

3. må ikke drop den plastik bakke fra højden, at undgå kollisionen skyldes voldelige bakke brudt, knæk.

4. gaffeltruck eller manuelle hydrauliske køretøjets drift, gaffel så vidt muligt til den udvendige side af bakken gaffel af foden, gaffel torne bør alle udvide i magasinet, bakken kan ophæves efter glat skifter vinkel. Gaflen kan ikke ramme siden af bakken ikke kan fremkalde bakke til at bryde og knæk.

5. hylde på bakken, skal du bruge hylde type bakke, bæreevne afhænger hylde struktur, er strengt forbudt overbelastning.