Elegante blomsterpotter vil gøre Hupiran bedre

- Aug 22, 2018-

Elegante blomsterpotter vil gøre Hupiran bedre


Tiger Piran er en familieopdrættet plante. At sætte Tiger Piran i huset, den frodige grønne bækken er fuld af grøn, og det ser ud til at være meget livlig hjemme. Da det er hævet hjemme, er det relateret til det smukke spørgsmål om, hvilken slags blomsterpotte der bruges i tigerhud. Ved du, at tigerskræl er dybt bassin eller lavvandede krukke? Faktisk er tiger hud opdelt i forskellige sorter, og store sorter er forpligtet til at være udstyret med dybe blomster. Potter, små sorter skal naturligvis være udstyret med lavvandede potter.


For det første ser Tiger Piran godt ud med elegante blomsterpotter


Tiger Piran er en plante, der er meget energisk og ligner en frodig stor plante. Bladene fra den generelle tiger Piran er alle dækket af forskellige nuancer, så når vi vælger tiger Pirans blomsterpotte, skal vi vælge den mere elegante blomsterpotte, helst den solide farve. En blomsterpotte, der ikke har et stort mønster.


Mange mennesker ved ikke, hvad slags blomsterpotter bruges af Tiger Piran. Faktisk er de ikke bekendt med farven. Tiger Piran er et gulfarvet mønster i grønt, og sit eget mønster er allerede tungt. Når du vælger en blomsterpotte, kan du derfor ikke vælge en blomsterpotte med et mønster. I dette tilfælde er mønsteret for tungt, og der vil være en følelse af at være overvældet. Det er bedst at vælge en hvid eller lysegul, mere elegant blomsterkrukke.


For det andet forskellen mellem tiger Piran og dybe bassin


Hvad angår brugen af dybe bassiner eller lavvandede potter i tiger Piran, afhænger problemet af planterne. Tiger Piran er opdelt i to typer, den ene er kortbladet tigerhale orkidé, og den anden er langbladerig tiger-pylan (den højeste er den sølvfodede tigerhale orkidé). ). Disse to typer tiger hud har forskellige krav til blomsterpotte.


1, lavvandede bassinet


Den korte blade tiger-hale orkidé er den mest typiske lille sort af tiger-pylan, for det meste små potteplanter på skrivebordet eller skrivebordet. Denne slags lille tiger Piran-sorten behøver ikke dybe blomsterpotter, og blomsterkrukken på 15-20 cm højde er allerede egnet. Men du skal bruge blomsterkrukken i den lyse mund. Tigerhudets orkidé vokser meget hurtigt, og munden er for lille til let at kunne læsses.


2, dyb bassin


Ifølge logikken ovenfor har den højere tiger Piran brug for en dyb gryde med potter at installere. Du tænker på det, hvis tiger Piran du rejste er høj og tæt, men med et lavt bassin er det lidt for top-tungt og ser meget ukoordineret ud. Det er bedst at vælge blomsterkrukken af Tiger Piran, som generelt er højere, at gå op på 30 cm, men ikke for dybt, ellers er det ikke til gavn for dræning.


For det tredje, den bedste tiger Piran sort


1. Phnom Penh Tiger Piran


Generelt er den smukkeste tiger Piran-sorten Phnom Penh Tiger Piran, hvis blade er meget store. Det har ikke kun den samme tekstur som tigerhuden, men ved bladets kant er der et lag med gul guldfælge, der ligner et blad indlejret i et guld stykke, meget smukt. Desuden er denne type Phnom Penh Tiger Piran også meget tilpasset miljøet. Det kan vokse på kontoret, hjemme eller udendørs, og er egnet til dyrkning i lavvandede bassiner.


2, tigger tiger Piran


Som navnet antyder, er tigger Piran en tiger Piran sort, der ligner en fuglbrik. Det ser meget specielt ud, ligesom en papegøje mund, med en krumning, meget interessant. Dette er en art af tiger Piran, der er mere populær blandt piger. Det er mere petit og egnet til dyrkning i lavvandede potter.


3, Grå Leaf Tiger Piran


Farven på den grå blade tiger Piran er grå og blå-grå, som ser rolig og blid ud. Tilstanden for løftningen er en tilstand, hvor et blad er indpakket med et blad, og det vil langsomt spredes ud efter væksten er åbnet. Denne slags tigerhud er velegnet til hjemmet, og hjemmet er forspændt mod det lyse rum. Det er velegnet til dekoration med gråt blad tiger hud, og det er også plantet i lavvandede potter.