Planter ikke blomstrende, når du køber en ny blomsterpotte

- Jun 29, 2018-

Planter ikke blomster quilkly, når du køber en ny blomsterpotte

        De nyopkøbte blomsterpotter kan ikke straks bruges til blomstring. Hvorfor? Fordi blomsterkruderne ikke har "kommunikeret" med planterne, er potterne og planterne stadig i en tilstand af ikke-accept, så hvis de nyligt købte blomsterpotter ikke er lidt Addition-behandling bruges til at dyrke blomster. Selv hvis du køber tilbage snesevis af blomster, vil det til sidst blive spildt, og blomsterne vil stadig dø. Lad os tage et kig på, hvordan vi skal håndtere en ny blomsterpotte, før vi kan få blomster og nye blomsterpotter til at komme godt sammen!

blob.png

Selvom du gerne vil købe en ny blomsterpotte, vil du plante den med det samme, men du skal først klikke på den først. Først vil du gå til ilden med din nyopkøbte blomsterpotte. Lad ikke dens "ild" være så stærk. Det tog lang tid at blomsten brændte. Det kan ændres til en ny gryde, men sørg for at "gå i ilden" før du skifter potten.

Hvorfor vil du "gå i ilden"? Den mest anvendte blomsterkrukke til hver husstand er keramikpotter. Denne slags blomsterkrukke er mere stil, åndbar, og den er også meget billig. Med lidt penge kan du have en blomst, du elsker. Det nye hjem er mere omkostningseffektivt, selvom det er en ny gryde i et år.

Omkostningseffektiviteten af keramiske gryder er dens fordel, men det har også ulemper, det vil sige, at der er "ildgas", det skal være "gå i ilden", før det kan bruges, fordi det fyres ved høje temperaturer, tørring siger ikke også, Indeholder svovl, som er tørt, og for det andet indeholder det svovl, så det er nemt at få fat i vand og planter.

Her lærer vi dig trin for trin, hvordan du sætter ild til nye gryder.

1. For den nye blomsterpotte er det kun nødvendigt at foder det med vand, det vil sige bløde det i vandet i to eller tre dage, så det kan undgå drikkevand med blomster.

2. Når den nye krukke er færdig med at drikke, skal den tørres for at dyrke blomster.

Bemærk, at selv om de nye potter skal behandles, skal de potter, der har været ubrugte i lang tid, også behandles lidt.

blob.png

Årsagen til, at blomsterpotter er inaktiv er hovedsagelig på grund af grunden til, at planterne, der var vant til at plante dem, blev visnet. Derfor vil mere eller mindre af potterne have en del resterende jord, og der vil være nogle bakterier på dem. Inficere nye plantning blomster, så det nye blomsterliv ikke er lang.

Her taler vi om, hvordan vi skal håndtere ubrugte potter.

1. Vask potten først, og indånd den derefter i beholderen, der indeholder kaliumpermanganatopløsningen i en halv dag. Efter at tiden er gået, er gryden taget ud og renset, og til sidst tørres den.

2, kaliumpermanganat opløsning er vanskeligere at finde, så vi kan også bruge kaliumpermanganat tabletter til at erstatte løsningen, samme praksis, er effekten den samme. For et potteplante skal du gøre et endnu skridt for at gøre det stærkere.

Hvis du bruger lang tid, vil du gerne ændre potter og jord, hvilket er mere befordrende for det rum, der er nødvendigt for næringsabsorption og vækst.

Siden blomsten er blevet ændret ud af bassinet, tage et skridt videre og reparer det for at gøre det bedre, hvilket er gavnligt for dets vækst. Så hvordan man skifter potter, reparer rødderne, ikke forårsage skade på det.