Kender du de tre misforståelser af voksende blomster om sommeren?

- Aug 15, 2018-

Kender du de tre misforståelser af voksende blomster om sommeren?


Om sommeren er naturligvis en anden metode end bevarelsen af hverdagen. Lad os tage et kig på de tre misforståelser om sommerblomstodling og de tre ting, der skal være opmærksomme på, når nybegyndere rejser blomster. Efter forståelse er det mere effektivt at hæve blomster!

Tre misforståelser om sommeren

Misforståelse

1: Vanding mere

Nogle blomstervenner tror, at blomstersnorring skyldes mangel på vand, så de vil hælde meget vand uanset tid. Mængden af vand om sommeren skal være hensigtsmæssigt alt efter plantens sort og størrelse. Akvatiske og urteagtige planter skal vandes mere, og tørre og træagtige blomster bør vandes mindre.

Vanding i forskellige vækstsæsoner er ikke det samme. For eksempel bør sommerblomster, tulipaner, cyclamen, pelargoner, narcissus osv. Være vandet mindre.

Generelt er tiden for vanding fortrinsvis efter 6 pm før 10:00. Efter hver vanding skal du vente til overfladen jord er tør, og når den indre jord ikke er tør, hæld det andet vand. Ikke blot våd overfladen af potten jord, hvilket vil gøre roden af blomsten utilstrækkelig, hvilket resulterer i afbøde eller endda død. blob.png Myte

2: Sæt det indendørs i lang tid

Stærk sommersol, det er let at forårsage forbrændinger på bladene og rodspidserne, der påvirker væksten. Nogle blomstervenner flytter blot blomsterne ind i rummet, men indendørs er planter vanskelige at udføre fotosyntese. Desuden er indendørs klimaanlægget tændt om sommeren og luften er tør. Du kan forberede et skygge net, opbygge en pergola til blomster og ventilere og trække vejret.

Mængden af skygge afhænger af plantens egenskaber. For eksempel er duftende osmanthus ligesom belysning, og det kan højst dækkes, når det er for varmt ved middagstid; De yinlignende planter som rhododendron og gardenia kan placeres i det skyggefulde skur om sommeren; Wenzhu, Fortune Tree, Chlorophytum og Clivia bør placeres. Indendørs, hold dig væk fra direkte sollys.

Myte

3: Over-trimning

Mange blomster vokser meget hurtigt, efter at de er kommet ind i sommeren. For at holde formen af planten smuk, skal den trimmes. Det er også tilrådeligt at beskære blomster. Overdreven beskæring påvirker ofte den normale udvikling af blomster.

Nybegynder blomster

Først skal du kigge på stedet for at hæve blomster

Nybegynde blomster skal se på det sted, hvor blomster hæves. I hjemmet er rummet relativt stort. Planter kan hæves, såsom rige træer, penge træer osv .; men hvis de er på kontoret, fordi de har begrænset plads og er offentlige steder, er de velegnede til opdræt af små pottegrønne planter som hvide palmer, bregner, sukkulenter mv.

For det andet hæve blomster og sund fornuft 1

Med hensyn til bevarelse behøver planter ikke at blive vandet hver dag, og vand hældes en gang hver tredje til fem dage. Giv ikke for meget vand. Sæt gødning en gang om måneden til en måned, opløs det i vand eller sæt partikler direkte. 7, kan være.

Hvis du opdrætter planter på dit hjems balkon, kan du plante nogle cockscomber, påfugle, morgenfruer, cleoptera, crabapple blomster, petunier og en flok rød. Disse planter er positive planter og skal garanteres. Planterne er solrige og har masser af vand.

Hvis du støder på sommerens eksponering, er vandinddampningen af planten hurtigere, du skal vand hver dag, antallet af vanding er to gange om dagen, en gang om morgenen og en gang om eftermiddagen.

For det tredje hæve blomster og sund fornuft 2

Ved vanding af planterne kan du pry blade af planterne før vanding, indsætte en træpind eller kasserede spisepinde i potterne for at se, hvor våd jorden er. Hvis jorden allerede er tør, vand blomsterne og hæld dem i blomster. Vandlækage i bunden af bassinet stopper.

Derudover kan de sprøjtes med små sprayflasker med en frekvens på 2 til 3 dage for planter, der kan lide vand, såsom bregner, vedbend osv.

Med hensyn til befrugtning, som nybegynder, er det bedst ikke at befrugte blomster let, for når mængden er forkert kontrolleret, er det let at forårsage skade på planterne.

Hvis blomsten vokser lidt, kan du også sætte planten i ventilationsanlægget eller flytte den til vinduesværnet eller ændre plantens vandingsmængde, så planten kan absorbere den tilsvarende energi og næringsstoffer fra luften og vand for at hjælpe planten til at bruge vanskeligheder.