Ved du, at landbrugsaffald også kan blive en skat?

- Apr 04, 2018-

Ved du, at landbrugsaffald også kan blive en skat?

Landbrugsaffald, dvs. landbrugsaffald, henviser til organiske stoffer, der kasseres i hele landbrugsproduktionsprocessen. Landbrugsaffaldet, som vi normalt refererer til, vedrører hovedsagelig afgrøder og husdyr- og fjerkræekspres, og omfatter også døde dyr, affald fra landbrugsfilm og affaldspesticidpakker.

Når du tænker på halm, hvad afspejles først i dit sind? Det meste af det kan bruges som brændstof, men mange byer begynder nu at fjerne sådan adfærd. Hvordan skal stænglerne opnå "storslåede svinger"? Faktisk findes mere end halvdelen af produkterne af afgrøde fotosyntese i halm, der er rig på nitrogen, fosfor, kalium, calcium, magnesium og organisk materiale og er en værdifuld biologisk ressource.

       Er der nogen magisk brug af halm undtagen gødning? I Kina kræver produktion af lersten hvert år forbruget af mere end 70 millioner tons standardkul, og energiforbruget af klimaanlæg til bygninger, der bruger traditionelle murstenmaterialer, skal også øges betydeligt. Derfor er udskiftning af stråsten med halm utvivlsomt en god metode til miljøbeskyttelse og energibesparelse. Derudover kan halm også bruges til fremstilling af rayon og rayon, furfural, karamel og alkohol.

Ifølge forskningsresultaterne fra Renewable Clean Energy Laboratory ved Kinas Universitet for Videnskab og Teknologi kan halm også bruges til at lave bio-olie. Olieproduktionen er over 50%, og priserne er kun 43,2% og 63,1% diesel og tung olie. I "Vejledende Udtalelser om Opførelse af Stråleforgasning Clean Energy Utilization Project" er det påpeget, at der i 2020 vil blive etableret en række stråforgasning og rene energiforbrug og implementeringsregioner, og den omfattende udnyttelsesgrad for halm i implementeringsregionen vil nå over 85%, effektivt erstatte landdistrikterne spredte materialer. Kul forsyner opvarmning og ren gas til husholdninger og offentlige faciliteter som f.eks. Skoler, hospitaler og plejehjem.

Hvordan man bruger strå i udlandet er virkelig et stort hul!


1. Danmark: Halm bundet op "Golden Circle"

Danmark er det første land i verden til at bruge halm til elproduktion. Avedo-kraftværket, der ligger syd for København i den danske hovedstad, blev bygget i 1990'erne og betragtes som et af de mest effektive og miljøvenlige kraftværker i verden. Avedo Power Plant brænder 150.000 tons halm hvert år for at imødekomme opvarmning og el efterspørgslen fra hundredtusindvis af brugere.

Sammenlignet med kul, olie og naturgas har halm billig og mindre forurening, og planten anser det for at være det mest omkostningseffektive brændstof. Desuden kan halmaske brændt med halm også returneres til landmænd som gødning uden kompensation. Ved hjælp af halm til elproduktion har kraftværkerne reduceret omkostningerne til råvarer, folk har haft billigere elpriser, miljøet er blevet beskyttet, ny energi er blevet udviklet, og landmændene har øget deres indkomster og skabt en "gylden cirkel" i tandem .


2. USA: Straw Ethanol bliver ny favorit

Der er 24 landbrugslande i USA, og hvert år skal en stor mængde halm behandles. Halm har en bred vifte af anvendelser i USA. Der er fire hovedtyper: Første er det spist af husdyr. For det andet kompost i markerne. For det tredje, når hjemme tilbehør og byggematerialer. For det fjerde, drej grønt brændstof.

For nylig har udviklingen og udnyttelsen af nye alternative brændstoffer, især biobrændstoffer, fået stærk støtte fra den føderale regering. Ifølge oplysningerne fra den amerikanske fornyelige brændstofforening har USA for tiden 116 ethanolraffinaderier og kan producere 5,9 mia. Ethanol ethanol om året. Der er også 81 nye fabrikker under opførelse.


3. Japan: Straw Art Festival

I Japan er halmen i marken også lavet til en dejlig mammut og skildpaddeform. Denne slags feltkunst kan opbevare halm og tiltrække udenlandske turister.

I Niigata fejrede folk høsten af ris, tørrede en stor mængde halm tilbage ved rishøst og skabte kreativt store halmskulpturer. På den lokale "Straw Arts Festival" udstillede folk også tusindvis af halmskulpturer. Besøgende skal se.