Brug ikke blomsterpotterne ubetinget

- Jul 17, 2019-

Brug ikke blomsterpotterne ubetinget

Hvis du siger "en god hest skal være udstyret med en god sadel", så "skal en god blomst være udstyret med et godt bassin." Dyrkning af blomster er ikke kun et spørgsmål om vanding og tilsmudsning, men også placeringen af en passende blomsterpotte til blomsterne.

Først og fremmest skal den vigtigste faktor overvejes, når man vælger blomsterpotter - vandpermeabilitet, gaspermeabilitet, som er det grundlæggende krav i de fleste plantevækstmiljøer, især for planterødder. Derefter skal du i henhold til deres egen situation tage det endelige valg blandt de andre faktorer, såsom blomsterpottens struktur, udseende og pris.

1. Potterbassin

Årsagen til, at keramikbassinet er populært, er fordi det har god luftpermeabilitet. Du kan vælge efter tykkelsen på keramikbassinet. Jo mindre tykkelse (dvs. jo tyndere potten), jo bedre er åndbarheden. Der er selvfølgelig fordele og ulemper. Hvis du overforfølger bassinets permeabilitet, skal du vide, at vandets fastholdelse af bassinet muligvis ikke er meget godt.

2. Vægbassin

Flisekummen ligner funktionen som keramikbassinet, og jo bedre gaspermeabilitet er, desto dårligere er vandretentionen, men prisen er billigere. Hvad der skal være kendt, er, at flisekumlets pottejord altid tørrer hurtigt, hvilket kan beskadige planternes rødder ved kanten af bassinet. Derudover er flisen selv skrøbelig, kræver pleje og er ru i udseendet.

3.Tub

Karret er lavet af træer, og det er meget økologisk og veludviklet til blomsterpotterne, og det er også åndbart. Men ulempen er, at det forårsager insekter og bakterier, og det er let at forkæle planternes rødder.

4. Porcelænsvask

Porcelæns blomsterpotter skal være den stil, som de fleste blomsteropdrætsfamilier vælger, men potterne er ikke åndbare, så hvis du vælger en porcelænspotte til at hæve blomster, skal du være opmærksom på, om der er porer i potten.

5. Plastvask

På grund af fordelene ved plastmaterialer - lette, ikke skrøbelige, er plastpotter også sælgende, men god plastforsegling betyder dårlig gaspermeabilitet, så langvarig anvendelse er ikke befordrende for plantevækst.

6. Bambus kulpartikelpotte

Dette er en meget funktionel blomsterpotte. Selve bambuskulpartiklerne har porer, som kan sikre et stabilt vandindhold, og kan også justere fugtigheden for effektivt at forhindre planternes rodfald. På samme tid kan bambakul også beskytte gødningen, ikke tiltrække insekter, ingen bakterier, det er en ny slags blomsterpotte-materiale, prisen er relativt høj, velegnet til små sukkulenter.

7. Purpur sandpotte

Den dekorative værdi af dette bassin er høj, hvilket giver en følelse af elegance og elegance. Dets vandpermeabilitet er også god, men prisen er ikke lav, den kan bruges til at dyrke mere dyrebare sorter.

8, miljøbeskyttelse blomsterpotter

Som navnet antyder, bruger denne blomsterpotte en blomsterpotte af nedbrydeligt materiale. Plantefiber er det vigtigste råmateriale og har god gaspermeabilitet. Sammenlignet med andre blomsterpotter er fordelen ved miljøvenlige blomsterpotter, at de kan absorbere solens infrarøde stråler i løbet af dagen, så planter selv i lavtemperatur vinteren kan varme og vinter i sådanne "smarte" potter!

image

image