Brug ikke urtepotter ukritisk

- Jul 23, 2018-

Brug ikke urtepotter ukritisk

Hvis du siger "en god hest skal være udstyret med en god sadel", derefter "en god blomst skal være udstyret med en god basin." At hæve blomster er ikke kun et spørgsmål om vanding og tilsmudsning, men også placeringen af en egnet blomsterkrukke for blomsterne.


Brug ikke urtepotter ukritisk.

Først og fremmest, når du vælger en blomsterkrukke, skal vi overveje de vigtigste faktorer - vand permeabilitet, permeabilitet, som er det grundlæggende krav i de fleste plante vækst miljøer, især for planternes rødder. Derefter afhængigt af deres egen situation, foretage det endelige valg fra andre faktorer såsom teksturen, udseendet, prisen og andre faktorer af blomsterkrukke.


1. keramik bassin

Grunden til keramik-bassinet er populære er fordi det har god luft permeabilitet. Du kan vælge efter tykkelsen af keramik-bassinet. Jo mindre tykkelse (dvs, tyndere puljen), jo bedre sin åndbarhed. Naturligvis er der fordele og ulemper. Hvis du over forfølger permeabilitet af bassinet, bør du vide at væskeophobning i bassinet ikke kan være meget god.


2. væg bassin

Flise-bassinet er funktion lig af keramik-bassinet, og jo bedre gas-permeabilitet, jo værre væskeophobning, men prisen er billigere. Hvad skal være kendt er at pottemuld flise bassinets altid tørrer hurtigt, hvilket kan beskadige rødderne af planter på kanten af bassinet. Derudover flisen, selv er skrøbelige, kræver pleje, og er ru i udseendet.


3. badekar

Karret er lavet af træer, og det er meget økologisk og godt-gjort for at gøre gryder, og det er også åndbart. Men Ulempen er at det forårsager insekter og bakterier, og det er let at ødelægge rødder af planter.


4. porcelæn håndvask

Porcelæn gryder bør være den stil, der mest blomst-raising familier vil vælge, men potterne er ikke åndbar, så hvis du vælger en porcelæn pot at hæve blomster, du skal være opmærksom på om der er porer i pot bunden.


5. plast håndvask

På grund af fordelene af plastmaterialer - er letvægts, ikke skrøbelige, plast Potter også hed-sælger, men god plast forsegling betyder dårlig gas permeabilitet, så lang tids brug ikke er befordrende at plante vækst.


6. bambus trækul granulat

Dette er en meget funktionel blomsterkrukke. Bambus trækul partikler, selv har porer, der kan sikre stabile vandindhold, og kan også justere fugtighed for at effektivt at forhindre root rot af planter. På samme tid, bambus trækul kan også beskytte goedningen ikke tiltrækker insekter producerer ikke bakterier, og betragtes som en ny form af Urtepotten materiale, prisen er relativt høj, velegnet til små sukkulenter.


7. lilla sand pot

Denne pulje har en høj prydværdi og giver en følelse af elegance og elegance. Dens vand permeabilitet er også godt, men prisen er ikke lav, det kan bruges til at dyrke mere værdifulde sorter.


8. miljøbeskyttelse urtepotter

Som navnet antyder, bruger denne Urtepotteskjuler en urtepotte af nedbrydeligt materiale. Anlægget fiber er den vigtigste råvare og har god gas permeabilitet. Sammenlignet med andre urtepotter, fordel af miljøvenlige urtepotter er at de kan absorbere solens infrarøde stråler i løbet af dagen, så selv i lave temperaturer om vinteren planter kan varme og vinter i sådanne "smart" gryder!

BK-8077,  BK-J471U.jpg

HINTS:

Ligesom våde planter anbefales det at vælge plastik, porcelæn, miljøbeskyttelse bassiner. Hvis det er en plante, der ikke er særlig modstandsdygtig over for vand, spider plante, rige træ, lucky træ og mere kødfulde planter, er det bedre at vælge keramik basin og flise bassin. Urtepotter.


Generelt, høj-tube type urtepotte med lille blomst pot mund og dybt inde er velegnede til hængende planter (Changlan, osv.); for planter med store horisontale og vandrette blade er det bedst at vælge gryder med store bassiner. Hvad angår størrelsen af blomsterkrukke afhænger det af anlæggets størrelse. Det er bedst at være opmærksom på skønheden i flower pot til at matche farven på de placerede miljø.