Kreativitetslandskab: Sådan vandes forskellige blomster voksende årstider

- Aug 14, 2019-

Kreativitetslandskab: Sådan vandes forskellige blomster voksende årstider

 

Haveblomster og vanding skal kunne gøre det rigtige beløb. Jo mere vandet og hældt, vil blomsterne tørre op, behovet for at hælde mindre, blomsterne vil rådne, hvilket ikke er befordrende for væksten af blomsterbonsai, skal være baseret på sæsonændringer og bonsai Lav en korrekt vurdering af den faktiske situation . Her er et par grundlæggende principper for forståelse af vandmængden.


Når blomsten er i frøets spiringsstadium, har den brug for mere vand. Jorden skal holdes i en fugtig tilstand. Hvis jorden er let tør, skal du sprøjte den med en fin vandkande. I det tidlige stadium af frøudviklingen kan jorden være let fugtig. Når frøene er spiret, skal vandet gradvist reduceres for at forhindre blomsterne i at vokse.

image

Blomsten vokser kraftigt i blomstrings- og løvperioden og kræver en stor mængde vand. Vanding skal overholde princippet om "udtørring" og "se tørhed og se vådhed". For nogle blomster med særlige vandkrav skal de behandles separat. Derudover bør vandmængden ikke være for stor for at forhindre, at grenene kontinuerligt strækker sig. Det reducerer det unødvendige forbrug af næringsstoffer, er befordrende for ophobningen af næringsstoffer og er gavnligt for differentiering af blomsterknopper.


Under differentiering af blomsterknopper skal vandet reduceres, og jorden bør holdes tør, hvilket er befordrende for dannelsen af blomsterknopper, såsom blommer.


I blomstringsperioden skal blomsterne vandes mindre, så blomstringsperioden udvides kraftigt. Vanding i blomstringsperioden får blomsterfarven til at falme, og kronbladene falmer snart væk, hvilket forkorter blomstringsperioden, som ikke er befordrende for visning.

I den unge frugtperiode skal jorden tørres ordentligt, og vandindholdet bør ikke være stort. Ellers vil de øverste knopper og sideknopper i den sovende tilstand af grenene gro og producere nye skud og konkurrere med den unge frugt om næringsstoffer og forårsage frugtdråbe. Efter at frugten er stabiliseret, kan mængden af vand gradvist øges for at fremme frugtens vækst. Når skrælen er farvet, indikerer det, at frugten grundlæggende er moden, og mængden af vand bør reduceres for at forhindre, at frugten modnes for hurtigt og forlænger frugtobservaturtiden.


Om efteråret kan blomsterne ikke vandes for meget, gryderne er for våde, blomsterne spirer efterårsskud, efterårsskuddene kan ikke modnes før vinteren, og de vil lide af fryseskader, hvilket spilder meget ernæring, hindrer differentiering af blomsterknopper og gør blomster usikre. Overvintring.