Forstå de ti punkter i kompostering og ikke længere brug for at købe gødning

- Jun 20, 2018-

Forstå de ti komposteringspunkter og ikke længere behøver at købe gødning

Kompostering er en meget miljøvenlig måde at spare penge på. Samtidig kan dine planter vokse bedre. Efterår er den bedste tid til kompostering.

Ifølge følgende komposteringsmetode må kompostering ikke være stinkende, og den bedste og mest effektive kompostering kan opnås.

Komposteringstabuer:

Undlad at sætte kød, mejeriprodukter, plast, kæledyrsudslæt (parasitter), spiselige olier, forarbejdede eller kogte fødevarer i kompost. I stedet for kompostering vil de stinke og ødelægge kompost.

blob.png

Her er nogle tips til kompostering:

1, hakkede

Bladene, blade, græs, gamle aviser mv skal være helt hugget og sat i kompostbakken. Hele blokken er ubetydelig og vanskelig at nedbryde. Du skal bruge lidt tid på at gøre disse ting brudt nok. Jo mere brudt, desto hurtigere vil det nedbrydes.

2. Placeringsposition

Kompostkasser er bedst placeret i gården eller balkonen, behøver ikke at kontrollere situationen ofte, det er kun nødvendigt at tilføje tiden, hvor der er husholdningsaffald, og derefter udnytte den fuldt ud, kan spare meget tid.

Få ikke disse kødprodukter til kompostbakken, det er nemt at stinke og bugs.

3, kompostbeholder

Du kan lave komposterings hegn med træplader. Det kræver selvfølgelig at du har et værft. Dette er en meget god måde. Hvis du ønsker at kompostere i et lille rum, kan du vælge sort beholder kompost (sort opvarmning hurtigt), bunden er bedst at have hulledræning.

Vend komposten hver uge, så det underliggende materiale også kan have ilt og fremskynde gæringen.)

4, kompost og fugt

Hvis kompostmaterialet er helt tørt, er det ikke godt. Du skal tilføje noget vand til dem. Kompost kræver et fugtigt miljø, men det kan ikke være fuldstændigt gennemblødt, så det er meget nødvendigt at opretholde en vis mængde fugt. Hvis du føler at komposten er for tør, kan du tilføje noget vand til det.

5, betydningen af dræning

Hvis din kompost er i en lukket beholder, kan det helt sikkert fremskynde fermenteringsprocessen, men vær opmærksom på dræningen, bunden af drænhullet skal tilføjes tre lag med taggtråd eller gasbind, lad vandet sive ud, så at komposten ikke vil være for fugtig, men for at opretholde en vis mængde vand skal drænhuller være til rådighed.

6, kompostens farve

Ved kompostering vil de gradvist nedbrydes, og du vil kunne se farverne i komposten. De er generelt grønne og brune. Du skal sørge for, at de to er gennemsnitlige i mængde. Det grønne materiale er noget med en masse kvælstof og brun. Stofferne tilhører kulstofkategorien. Disse er de nødvendige næringsstoffer til kompostering.

7, materialets opmærksomhed

Før du lægger græsset, blade og blade i kompostbakken, skal du sørge for at disse ting ikke har for mange insekticider eller herbicider. Hvis der er for mange kemiske pesticidrester, vil det beskadige hele komposten pilet op. Gødning er også ubrugelig og endda skadelig.

8, accelerere komposteringsprocessen

Kompostbeholderen kan forsinke fermenteringsprocessen ordentligt. Det er muligt at øge fugtindholdet på toppen af kompostbakken, og hvis der er et mål, kan det fremskynde komposteringsprocessen.

9. Hvordan hjælpe kompost

Wolfberry kan fremskynde komposteringsprocessen, men også gøre komposten mere frugtbar. Virkningen på planteblomster er også større. Selvfølgelig kan du også teste om dit kompostmateriale indeholder mange pesticidrester. Hvis mere, vil de alle dø.

10, afgøre, om komposten er færdig

blob.png

Hvorvidt komposteringen er færdig, afhænger af, om materialet nedbrydes, dekomponeringen er afsluttet, gæringen er afsluttet, og temperaturen gendannes til stuetemperatur, hvilket resulterer i en kompost, der kan anvendes direkte.