Rens åndedrætsmiljøet, vask sindet

- Sep 11, 2017-

At bo i den armerede betonby jungle, indendørs have kan gøre op for manglen på grønne rum, rense åndedrætsmiljøet, vaske sindet. At være en mester håndværker, at skabe deres egen indendørs have, tilføje blomster og vitalitet til hjemmet.

Køkkentælleren kan også være en smuk blomsterstativ, læg din favorit grønne plante i skuffen.

Sofa slutter blomster, blomstrer aldrig forvitret, behøver ikke vanding, men behøver ikke at bekymre sig om pleje. Hver dag at nyde deres yndlingsblomster er så simpelt.

Med plantens bænk for at opnå den "grønne finger" drøm det, kan planter vælges, sæt med iøjnefaldende vaser, der skal anbringes på et stativ, for at lappearbejde, lys og klare.

Hjørne i hjørnet af vævningen af rottestolen med en naturlig rød, tredimensionel og rig atmosfære.

Placeret i hylderne af grønne planter, for at skabe en side af vitaliteten af væggen, form og størrelse af plantefartøjer til at matche ordentligt, skabe en tredimensionel forstand.

Massivt bord indefra og ude afslører en anden følelse, poleret stenbord, Robinia bordben varme værelset.

Cocoon stol behøver ikke at hænge op, stille stille i det solrige hjørne, nyd den smukke form.

Sengen er udstyret med fire søjler, hvilket betyder drivhuset. Beding grøn, ligesom olie malerier, der er et spor af Monets følelse.

Hegn, det er altid roligt dedikeret, det ser græs blomster, det beskytter altid vækst af planter, det kan også være et landskab i haven.

Et stykke bambus, i gartnerens omhyggeligt skåret, en sektion af en stærk indsats i konvolutpositionen og med en tynd ledning. Grøn, det liv, grønne, naturen af farven, hegnet til en grøn, mere vitalitet. Alvorlig og omhyggelig håndværker. I gartnerens omhyggelige arrangement, efter at have malet, blev den rene og forskudte grøn bambus, allerede i konge. Det er nødvendigt at spille en beskyttende effekt, men også for effektivt at undgå sikkerhedsproblemer. Hegn toppen monteret på pensel gul PVC rør, sikkert og smukt. Gardener er svært at betale, skaber et smukt landskab.