Amazon annoncerer lukningen af 87 Flash butikker over hele USA, reflektere over fysiske detailhandel strategier

- Mar 07, 2019-

Amazon annoncerer lukningen af 87 flash butikker over hele USA,

reflektere over fysiske detailhandel strategier

Ifølge udenlandske medierapporter, vil Amazon uge lukke alle sine 87 "flash butikker" i USA i April og reflektere over sin fysiske detailhandel strategi.


Amazon har en flash shop i nationale Whole Foods, Kohls butikker og indkøbscentre. Disse flash butikker tillader kunderne at prøve Amazone produkter såsom brand tabletter, tænder, Echo smart højttalere og Amazon tjenester såsom Prime Video, Prime hørbare og Kindle ubegrænset.


Amazon sagde: "i Amazon netværk, vi regelmæssigt evaluere vores virksomhed for at sikre, at vi gør bevidste beslutninger om, hvordan man bedst servicerer vores kunder bedst. Efter mange evalueringer besluttede vi at stoppe os. Flash shop projektet."


Med lukning af flash butikken, de relevante medarbejdere vil også blive afskediget, det er ikke klart, hvor mange ansatte vil blive påvirket. En Amazon-talsmand sagde, det vil arbejde hårdt for at finde andre muligheder inden for virksomheden for medarbejdere.


Det er desuden uklart, om Amazon vil lukke flash butikker uden for USA. Dog vil ombøjning ned af den flash butik ikke påvirke Amazons ubemandede dagligvarebutik Amazon gå.


Amazone ligeledes kundgøre at sig vil sammenlægge flere Amazon bøger og Amazon 4-stjernede butikker til at "give en bredere vifte af produktvalg og en mere omfattende kundeoplevelse til flere kunder." I øjeblikket, har Amazon tre Amazon etager store butikker og 19 Amazon boghandlere. Amazons renoveret butikker tillader kunder at gennemse og afprøve visse produkter, der sælges på deres hjemmesider, der har en kunde rating af fire stjerner eller højere. Amazon sagde det vil åbne flere etager butikker og flere Amazon boghandlere i år.


Amazons lukning af flash-lager er faktisk, på et tidspunkt, når dens traditionelle fysiske detailhandel business portefølje er merværdi. To år siden, Amazon erhvervet den hele fødevarer supermarked og erhvervet mere end 460 butikker under sin forhandler. Wall Street Journal rapporterede i sidste uge, Amazon har planer om at åbne snesevis af nye købmandsforretninger på tværs af USA, og forventes at åbne sin første købmand i Los Angeles engang i år.


På marts 5 sagde under et konferenceopkald med analytikere, Kohls det ville gradvist lukke 30 Amazon flash butikker i sine forretninger. Kohl's CEO Michelle Gass sagde, at Kohls har besluttet at skifte til Amazons elektronik. I øjeblikket, vil 100 Kohls butikker, der kan acceptere Amazon afkast fortsætte med at acceptere afkast.