Bambus fiberpotter: Nedbrydelig dekompression til jorden

- Apr 09, 2018-

Bamboo Fiber Potter: "Nedbrydelig" dekompression til jorden

       

Bambus fiberpotter af bambuspulver som råmaterialer er virkelig grønne og naturlige miljøbeskyttelsesprodukter. Efter at være sat på markedet, er de meget roste af europæiske og amerikanske kunder. Sammenlignet med bionedbrydelige produkter fremstillet af majsstivelse er bambus fiberpotter mere primitive i udseende og billigere, og de udnytter de rige bambusressourcer fuldt ud.

blob.png

Potterne lavet af bambusfiber lugter et antydning af bambusblade. Sammenlignet med bordservice fremstillet af majsstivelse, er farven på bambus fiberpotter tættere på farven på lilla sand, og overfladen af potter har også en emaljeglans. Bambus fiberpotter er nedbrydelige produkter.


Da plastik er svær at nedbryde ved årets udgang, vil jorden vi lever i blive brugt af plastaffald. Efter hundreder af millioner af år er måske menneskets art længe blevet udslettet, og det eneste, der kan bevise, at den menneskelige civilisation har eksisteret, er kun resterende plastaffald. Når du ser sådanne rapporter om plastaffald, har du altid travlt. Vores land og jorden, som vi lever på, afhænger af behovet for bionedbrydelige produkter. Bambus blomsterpotter er blevet eksporteret til Europa, Amerika, Sydøstasien og andre lande og regioner, og er begunstiget af indenlandske og udenlandske kunder.

blob.png

Tidligere har traditionelle plastprodukter været kritiseret for at være vanskeligt at nedbryde naturligt og alvorligt forurener miljøet, mens bambuspulverpotter er selvnedbrydende i jorden.


Kinas bambusressourcer er meget rige, og lokale materialer kan løse problemet med råmaterialer. Desuden er bambus billig og vedvarende, og det er det mest egnede og ideelle materiale.


Brug af nedbrydelige produkter betyder dekomprimering af jorden. Det er håbet, at flere enheder, afdelinger, hoteller og almindelige mennesker alle vil skabe miljøbevidsthed og bruge nedbrydelige produkter så meget som muligt.